about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

رئیس‌جمهوری گفت: جدایی از تحولات دنیای امروز و فرار از تحولات فناوری ارتباطات و اطلاعات شدنی نیست.


به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی شامگاه چهارشنبه در جمع برگزیدگان استان هرمزگان در فرهنگسرای شهید آوینی بندرعباس ابراز کرد: نمی‌توانیم جلوی پهنای باند را بگیریم و تنگنای باند بگذاریم و بگوییم این حلال و آن یکی حرام است، گرچه انقلاب فناوری ارتباطات و اطلاعات سبک زندگی را تغییر می‌دهد اما فایده‌هایی چون دسترسی به علم، ارتباطات نزدیک‌تر با دوستان، دوست‌یابی و آشنایی و هم‌کلامی با سایر افراد را دارد. بپذیریم که دوران پهنای باند است، نه تنگنای باند.

وی تأکید کرد: نمی‌توانیم بگوییم سبک زندگی ما تغییر پیدا نمی‌کند و بخواهیم یا نخواهیم سبک زندگی در دنیای امروز تغییر پیدا می‌کند. نمی‌توانیم از انقلاب صنعتی فاصله گرفته و بگوییم صنعت نمی‌خواهیم و عنوان کنیم که چون صنعت مشکلاتی دارد می‌خواهیم کشوری منهای صنعت باشیم.

وی افزود: این‌که بگوییم صنعت با سنت‌های ما سازگار نیست خطا و اشتباه است و چه بخواهیم و نخواهیم صنعت خود را بر ما تحمیل کرده و نمی‌توانیم از صنعت جدا شویم و باید تلاش کنیم آثار بد صنعت برای جسم و روح مردم را با اصلاحات لازم بزداییم. باید به‌گونه‌ای رفتار کنیم تا از خوبی‌های صنعت استفاده کرده و از بدی‌های آن در امان باشیم.

رئیس جمهوری اظهار کرد: در دهه‌های اخیر انقلاب دومی در فناوری اطلاعات و ارتباطات به وجود آمده است و اطلاعات و علوم دنیای امروز و ارتباطات خاصی در دنیا برقرار شده است.

رئیس جمهوری گفت: نمی‌توانیم بگوییم اینترنت پرسرعت و تلفن همراه نسل سه و چهار نمی‌خواهیم که این مسئله آثار سوئی دارد اما نمی‌توان از صنعت فرار کرد و زمانی که صنعت سبک زندگی را تغییر می‌دهد سبک زندگی انسان با گذشته تغییر کرده است.

وی اظهار داشت: زندگی صنعتی شرایط جدیدی برای ما به وجود آورده است که هم خوب و هم بد است و نمی‌توانیم از صنعت فرار کنیم چرا که وارد انقلاب صنعتی و انقلاب فناوری اطلاعات و ارتباطات شده‌ایم.
 

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.