about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت اسرائیلی البیت برای تأمین پهپاد تاکتیکی رومانی، بودجه 180 میلیون دلاری دریافت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) اعلام کرد که اولین سفارش خرید به ارزش تقریبی 180 میلیون دلار را برای تأمین 3 مورد اول از حداکثر 7 سامانه هوایی بدون سرنشین تاکتیکی «Watchkeeper X» به عنوان بخشی از قرارداد با وزارت دفاع ملی رومانی با حداکثر قیمت دریافت کرده است. این خرید به ارزش تقریبی 410 میلیون دلار (1.89 میلیارد لئوی) سفارش خرید در مدت 2 سال انجام خواهد شد.

طبق این معامله، سیستم‌های البیت پهپاد تاکتیکی Watchkeeper X ارتقا یافته را با قابلیت‌های پیشرفته از جمله بار الکتریکی نوری چند طیفی «Spectro XR» و قابلیت‌های ارتباطی جدید ارائه می‌کند.

پهپاد تاکتیکی دارای ظرفیت ترابری دوگانه Watchkeeper X، نوع صادراتی انگلیسی ارتش بریتانیا است که به‌وسیله «U-TacS»، شرکت تابعه سیستم‌های البیت در بریتانیا با همکاری تالس (Thales) ساخته شده و مشتق شده از خانواده پهپادهای هرمس (Hermes) است. Watchkeeper X با استانداردهای ناتو سازگار است و امکان همکاری ضروری با ناتو و سایر نیروهای متحد را فراهم می‌کند.

یورام شموئلی (Yoram Shmuely)، مدیر کل هوافضای سیستم‌های البیت در این خصوص گفت :

«ما از همکاری با رومانی و اعتماد آنها به راه‌حل‌های خود و همچنین از حمایت و همکاری مستمر با دولت‌های اسرائیل و بریتانیا و شرکای تجاری خود در برنامه نگهبان قدردانی می‌کنیم. تحقیق و توسعه مداومی که در حال سرمایه‌گذاری در پلتفرم Watchkeeper هستیم، توانایی‌های نیروهای مسلح رومانی و بریتانیا را برای برآوردن نیازهای عملیاتی در حال تحول افزایش می‌دهد. این سفارش نشان دهنده رابطه قوی و رو به رشد بین سیستم‌های البیت و رومانی و افزایش علاقه به پلتفرم‌های پهپادی ما از کشورهای سراسر اروپا و ناتو است.»

منبع:

تازه ترین ها
خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

هشدار
1404/11/16 - 09:19- ایران

هشدار گروه هکری جبهه پشتیبان سایبری به دشمنان ایران

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری در کانال تلگرامی خود به دشمنان ایران هشدار داد.

جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.