about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

به ‌روز رسانی جعلی، مشکلی برای برنامه فلش

نسخه جدید و به روز رسانی شده نرم افزار جعلی فلش پلیر، حاوی کد استخراج غیرقانونی ارز دیجیتال است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ این روزها به شدت شاهد اخبار مختلف از گوشه و کنار دنیا و همچنین کشور خودمان هستیم که وبگاه ‌های مختلف دست به استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال زده ‌اند. حتی چندی پیش دیده شد که وبگاه پلیس راهور ناجا، وبگاه یکی از شعب دانشگاه آزاد و وبگاه دانشگاه شیراز، حاوی کدهای استخراج ارز دیجیتال (cryptojacking) هستند.

شرکت امنیت سایبری پالوآلتو (Palo Alto Networks)، طی گزارشی اعلام کرد به ‌روز رسانی جعلی برای برنامه فلش ارائه ‌شده که از سیستم رایانه ‌ای کاربران سوء استفاده می‌کند. این برنامه به ‌روز رسان همانند بدافزاری عمل می ‌نماید و از رایانه کاربر جهت استخراج ارزهای دیجیتالی استفاده می ‌کند.

این شرکت امنیت سایبری اعلام کرد که بیشترین نسخه جعلی بروز شده فلش را در طول دوره کاری و تحقیقاتی خود کشف کرده است.

این نسخه های جعلی از اعلام اخطارهای نرم افزار رسمی «Adobe» استفاده می کنند. اگر به روز رسانی توسط سیستم کاربر اجرا شود، این امر باعث خواهد شد بدافزار استخراج ارزهای رمزنگاری مانند استخراج کننده «XMRig»، وارد سیستم کاربر شود. همچنین این بدافزار ممکن است «Flash Player» را به آخرین نسخه به روز رسانی کند و این موضوع سبب شده، کاربر متوجه نفوذ بدافزار نشود.

پس از استقرار، بدافزار استخراج ارز دیجیتال در سیستم عامل اجرا شده و استخراج شروع می شود. همچنین این بدافزار ممکن است به عنوان یک برنامه غیر معمول در «Task Manager» ویندوز توسط منابع سیستم شناسایی شود.

شرکت پالوآلتو به عنوان نتایج تحقیقات خود اعلام کرد، کاربرانی که آنتی ویروس های خود را به روز رسانی می کنند، کمتر در معرض خطر قرار دارند. به روز رسانی سیستم و برنامه های ضد ویروس، احتمال شناسایی بدافزار را قبل یا بعد از نصب افزایش می دهد.

در نهایت شرکت امنیت سایبری کربن بلک (Carbon Black Security) اعلام کرد که فقط در نیمه اول سال 2018 در حدود 1.1 میلیارد دلار ارز رمزنگاری سرمایه گذاران به سرقت رفته است که یکی از عوامل مهم آن حملات بدافزاری بود.

تازه ترین ها
نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

نفوذ
1404/05/22 - 09:52- جرم سایبری

نفوذ هکرها به رایانه‌ی گروه کیمسوکی

هکرهای کره شمالی شبکه‌های دولتی و شرکت‌های کره جنوبی را هدف قرار داده‌اند. این اطلاعات زمانی فاش شد که دو هکر با نام‌های «Saber» و «cyb0rg» به رایانه‌ای نفوذ کردند که ظاهراً متعلق به یکی از اعضای گروه جاسوسی سایبری پیونگ‌یانگ، یعنی کیمسوکی بوده است.

کمک
1404/05/22 - 09:42- آمریکا

کمک هکرهای داوطلب دفکان به شرکت‌های آب آمریکا

هکرهای داوطلب دفکان به کمک شرکت‌های آب آمریکا در برابر حملات چین و ایران می‌آیند.