about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

طبق طرح جدیدی که در کنگره آمریکا به تصویب رسید، آیین نامه دسترسی یا عدم دسترسی به داده های شخصی کاربران روی سرور های شرکت های اینترنتی تغییر کرد.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از اینگجت؛ ماه گذشته نمایندگان کنگره آمریکا طرح جدیدی در زمینه دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی سرورهای شرکت های ارائه دهنده اینترنت به تصویب رساندند. شایان ذکر است این طرح تغییرات زیرساختی و بنیادی را در دسترسی به اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران رقم خواهد زد.

بر اساس این قانون که «CLOUD Act» نام گرفته و مورد حمایت شرکت های فناوری مانند اپل، گوگل و غیره است، تلاش شده تا دسترسی غیرمجاز و افسارگسیخته سازمان های اطلاعاتی آمریکا به اطلاعات خصوصی دیجیتال مردم سخت تر شود، اما رویه های دسترسی قانونی به ایمیل، پیام های اینترنتی و اسناد در فضای مجازی سریعتر خواهد شد.

دقیقاً مشخص نیست که در این قانون جدید کنگره آمریکا به دنبال ایجاد فضای امن و حفظ حریم شخصی کاربران است یا به دنبال دسترسی آسان تر و نقض حریم خصوصی آنان می باشد.

حالا به نظر می رسد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز قصد دارند رویه مشابهی در پیش بگیرند تا تبادل داده های خصوصی کاربران اینترنت در کشورهای عضو اتحادیه اروپایی بین کشورهای عضو این اتحادیه ساده تر شود.

از طرفی آمریکا و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز در نظر دارند قوانین را طور اصلاح کنند که تبادل داده های اینترنتی میان این کشورها با سهولت بیشتر و سریع تر انجام شود تا اختلاف نظری بین این کشورها باقی نماند زیرا همین اختلاف نظر ها سبب شده در موارد خاص برخی کشورها مشقت های فراوانی را متحمل شوند. به طور مثال چند سال پیش، دولت آمریکا برای دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی سرورهای مایکروسافت در کشور ایرلند با دشواری های زیادی مواجه شد.

نکته قابل توجه اینجا است که اتحادیه اروپا پیشنهاد کرده تا کلیه شرکت های اینترنتی موظف شوند، در خواست های مقامات قضایی و اطلاعاتی کشورهای مختلف را، ظرف ده روز پاسخ دهند. همچنین مقامات دولتی از این اختیار برخوردار هستند تا درخواست دهند برخی اطلاعات خاص را از روی سرور ها حذف نکنند، زیرا ممکن است دادگاهی برخی پرونده ها زمان طولانی تری نیاز داشته باشند.

در نتیجه طبق آیین نامه جدید، مقامات دولتی حق جاسوسی و استراق سمع از داده های در حال تبادل میان کاربران را ندارند. همچنین حریم شخصی کاربران اینترنت نیز باید محترم شمرده شود.

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.