about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین خاتم الانبیاء: علم وآگاهی در فضای سایبری به کشور‌ها قدرت می‌دهد و فرصتی مناسب برای پیروزی درنبرد‌ها است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سرلشکر مصطفی ایزدی در این همایش ملی فرصت‌ها و تهدید‌های نوپدید دریایی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مفاهیم جدیدی را به دنیا تقدیم کرده است ، گفت : بنابرفرمایش امام خمینی (ره) انقلاب اسلامی مقدمه انفجارات عظیم درمنطقه است و چیزی که غرب علیه ایران اظهار می‌کند قدرت معنویت انقلاب است. 

وی افزود: مشکل غرب فقدان معنویت و توجه به مادیات است وما با تکیه برخداوند ، قدرت الهی و قدرت معنویت در دوران دفاع مقدس پیروز شدیم. 

فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء با اشاره به تحولات نو درعرصه فضای سایبری افزود: امروز علم و آگاهی در فضای سایبری قدرتی را به کشور‌ها و حاکمیت‌ها می‌دهد که از آن می‌توانند به فرصتی برای پیروزی درنبرد‌ها تبدیل کنند. 

سر لشکر مصطفی ایزدی پیشرفت علمی فیزیکی اطلاعاتی و شناختی را در دنیای امروز مهم دانست و گفت: دشمن با توجه کامل به این ظرفیت مهم و اثرگذار وارد فضای جدیدی شده و ما هم باید ازاین فرصت غافل نشویم ومجهز به دانش روزشویم. 
وی با اشاره به جنگ ترکیبی وهندسه پیچیده نظام‌مند وهوشمند درمباحث فکری اطلاعاتی ، گفت : فضای جدید حکمرانی ایجاد شده که ما در همه ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به روز باشیم.

سرلشکر مصطفی ایزدی تصزیح کرد: ما امروز با بهره مندی از فضای سایبر الکترونیک باید به یک قدرت بلا منازع تبدیل شویم. 

سردارسر لشکر ایزدی با تاکید براستفاده ازقدرت سایبری در رزمایش‌های دریا محور گفت : برای موفقیت باید ازهوش مصنوعی و فناوری‌های نو دراین بخش استفاده وسرمایه گذاری کنیم.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.