about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

بهترین فرهنگ ساز فضای مجازی

صدا و سیما یا فضای مجازی؛ کدامیک با ۱۴۰ میلیارد تومان بهتر فرهنگ‌سازی می‌کنند؟

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «دیجیاتو»؛ صدا و سیما در بودجه سال ۹۶، سهم ۵ درصدی از جرایم رانندگی معادل ۱۴۰ میلیارد تومان را به خود اختصاص داد تا در زمینه ترافیک فرهنگ‌سازی کند.
این درحالی‌ست که آمارهای پزشک قانونی با درنظرگیری عوامل سه‌گانه تصادفات یعنی خودرو، انسان و جاده خبر از آن می‌دهد که آمار جانباختگان تصادفات در ۸ ماه اول سال جاری نسبت به سال قبل حدود ۰/۹ درصد افزایش داشته است.
آماری که صدا و سیما می‌تواند به عنوان عامل فرهنگ‌ساز در آن تاثیرگذار باشد؛ اما اینطور به نظر می‌رسد که رسانه ملی در تحقق این هدف موفق نبوده است و اگر این هزینه در فضای مجازی صرف می‌شد، می‌توانست نتایج بهتری درپی داشته باشد.
«محمدصادق افراسیابی» کارشناس رسانه‌های اجتماعی در مورد هزینه‌های تولید برنامه در صدا و سیما به دیجیاتو گفت برنامه ترکیبی نوع الف که بهترین نوع برنامه‌های تلویزیونی است و در آن انیمیشن، گفتگو مجری و کارشناس و بخش‌های تولیدی با کیفیت بالا وجود دارد، به ازای هر دقیقه ۲۰۰ هزار تومان هزینه دارد.
به گفته افراسیابی برنامه‌های ترکیبی حدودا بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان می‌برد و برای برنامه‌های آموزشی که با هدف فرهنگ‌سازی، تهیه می‌شوند، بسیار مناسب هستند.

صدا و سیما
افراسیابی معتقد است که نمی‌توان گفت برنامه‌های تولیدی صدا و سیما که برای فرهنگ‌سازی در حوزه ترافیک و با هدف اصلاح فرهنگ حمل‌ونقل تولید شده‌اند، تا چه اندازه تاثیرگذار بوده‌است:
«سنجش این موضوع نیاز به پژوهش و تحقیق پیمایشی دارد. اما مشخص است که تلویزیون و سینما رسانه‌های گرانی هستند که برای تولید محتوا در آنها باید بیشتر هزینه کرد. درصورتیکه هزینه تولید محتوا در فضای مجازی و حتی رادیو بسیار کمتر است. از سوی دیگر باید در نظر گرفت که محتواهای گران قیمت تولید شده در صدا و سیما چند بار پخش می‌شوند و تنها کسانی‌که در زمان پخش حاضرند می‌توانند آنها را ببینند و سایرین از دیدن این برنامه‌ها محروم می‌مانند.
درحالیکه برنامه‌های ارزان قیمت تولید شده در فضای مجازی این قابلیت را دارند که توسط افراد بیشتر و بدون محدودیت زمانی پخش و تکرار دیده شوند و حتی برای سایر کاربران هم ارسال شود.»
طبق گفته‌های این کارشناس رسانه‌ای درصورتیکه این بودجه صرف برنامه‌سازی در فضای مجازی می‌شد، قطعا محتوای بیشتری برای افراد بیشتری تولید می‌شد. ضمن آنکه محتوا در فضای مجازی تاریخ انقضاء ندارد و در فواصل زمانی گوناگون میان کاربران منتشر می‌شود.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.