about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

بهبود عملکرد شبکه های LAN توسط دارپا

سازمان دارپا قصد دارد با بازطراحی ساختار شبکه، سرعت انتقال اطلاعات میان سامانه‌های را تا 100 برابر افزایش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ توان پردازش اطلاعات با سرعت چشمگیری در حال افزایش است. از طرفی عده بسیاری معتقد بودند به سختی می‌توان برپایه قانون مور سرعت محاسبات را بهبود داد و روش‌های جایگزینی را جستجو می‌کردند. برای مثال پژوهشگران برای رفع این محدودیت ابتدا در تلاش بودند ریزپردازنده‌هایی بر پایه نانولوله‌های کربنی ایجاد کنند.

سازمان دارپا نیز به منظور رفع چالش بالا و ایجاد رویکردهای شبکه‌ای جدید برای افزایش عملکرد برنامه‌های توزیع شده تا پروژه « کارت‌های رابط شبکه سریع یا فست ان آی سی» (FastNIC) را راه‌اندازی کرد. بر پایه اطلاعات ارائه‌شده این رابط 100 برابر سریع‌تر از نمونه‌های استانداردهای امروزی عمل می‌کند.

جاناتان اسمیث (Jonathan Smith)، مدیر برنامه دفتر نوآوری اطلاعاتی دارپا توضیح داد رابط شبکه به کار رفته برای اتصال سیستم‌ها به بسترهایی مانند اترنت، گلوگاه‌های پردازشی واقعی هستند. در نتیجه توان عملیاتی محدود می‌شود.

سازمان دارپا شرح داد، زمانی که صحبت از رابط شبکه به میان می‌آید، منظور کارت‌های رابط شبکه است که به منظور اتصال چند رایانه در شبکه لن (LAN) از آن استفاده می‌شود. این قطعه در رایانه نقش یک مردمیانی را میان رایانه و داده‌های شبکه ایفا می‌کند. وظیفه آن پذیرش و تأیید داده‌ها از شبکه و انتقال آن به رایانه‌ها است.

اصلی‌ترین مشکل کارت‌های رابط شبکه فعلی سرعت اشتراک‌گذاری پایین اطلاعات آن میان رایانه‌های مختلف است. از طرفی با توجه به سرعت بسیار بالای ابررایانه‌های امروزی، این مشکل از دستیابی به حداکثر خروجی و بالاترین توان سامانه‌ها جلوگیری کرده، یک گلوگاه به وجود می‌آورد.

اسمیث گفت:

با وجود این که توان پردازش اطلاعات امروزی به 〖10〗^14 می‌رسد؛ اما توان انتقال روی شبکه تنها 〖10〗^10 تا 〖10〗^11است.

سازمان دارپا در قالب پروژه FastNIC قصد دارد همه‌ی بستر شبکه از لایه برنامه گرفته تا کل سخت‌افزار را بروزرسانی کند. این کار باعث خواهد شد سرعت شبکه به 10 ترابیت برثانیه برسد.

Paragraphs
بهبود
بهبود عملکرد شبکه های LAN توسط دارپا
تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.