about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

بهبود توان سایبری نیروی هوایی آمریکا

شرکت خدمات مشاوره ای و فناوری ICF برای تقویت قوای سایبری نیروی هوایی قراردادی به ارزش 51.7 میلیون دلار امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «defensesystems»؛ شرکت ICF، به منظور پشتیبانی از خدمات فضای مجازی قراردادی 51.7 میلیون دلاری را تحت عنوان «فرماندهی مبارزات هوایی نیروی هوایی» (Air Force’s Air Combat Command) امضا کرد.

پنتاگون توضیح داد، شرکت مذکور سه قرار داد دیگر را نیز با این وزارت خانه امضا کرده است. این تفاهم نامه ها شامل ارائه ی تخصص های فنی و برنامه نویسی و پیشنهادهای مرتبط با فعالیت های سایبری می شود.

پروژه ی مذکور تا 20 نوامبر 2021 در پایگاه نظامی «Joint Base Langley-Eustis» واقع در ویرجینیا اجرایی خواهد شد. همچنین نیروی هوایی امکان به کارگیری پیمانکارها را در «Joint Base San Antonio» تگزاس یا پایگاه هوایی پیترسون دارد.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.