about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

یک مقام عالی قضایی بلغارستان مدعی شد بیشترین حملات سایبری علیه بلغارستان از جانب روسیه انجام می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بیشترین حملات سایبری علیه کشور بلغارستان از سمت خاک روسیه است. این ادعا را بوریسلاو سارافوف معاون دادستان کل و مدیر سرویس تحقیقات ملی بلغارستان که در کنفرانس بین بلغارستان و سرویس دادستانی سلطنتی انگلستان با موضوع امنیت سایبری شرکت کرده بود اعلام کرده است. سارافوف مصمم است که جرائم سایبری جنایات دوران جدید هستند و هیچ مرزی ندارند.

وی معتقد است که فردی می‌تواند در یک کشور باشد اما در کشور دیگر مرتکب جرم شود، بنابراین همکاری خوب بین پلیس و مجریان قانون برای کشف و اثبات این جرائم و درنهایت به محاکمه کشیدن عاملان آن از اهمیت بالایی برخوردار است. متأسفانه جرائم سایبری همواره در حال افزایش است. زندگی به‌طور فزاینده‌ای دیجیتالی می‌شود. ارائه‌دهندگان خدمات ابری بیشتر و بیشتر شده و می‌دانید که اطلاعات بیشتر و بیشتری به فضای ابری می‌رود و احتمالاً شامل تمام جنایات زندگی واقعی نیز می‌شود. به خاطر داشته باشید که آثار بیشتری در دنیای مجازی نسبت به دنیای واقعی باقی می‌ماند؛ البته تا زمانی که بتوان آن‌ها را پیدا کرده و به دنبال آن‌ها بود. با قابلیت‌های فنی لازم و نرم‌افزارهای لازم که به لطف همکاران سارافوف از آمریکا و انگلیس در اختیار بلغارستان قرار گرفته است، به‌راحتی قابل‌اثبات هستند.

هیچ‌کس فکر نکند که پشت کامپیوتر پنهان‌شده و ناشناس است؛ اتفاقاً برعکس تا زمانی که دانش و تجهیزات لازم اعم از نرم‌افزاری و سخت‌افزاری را در اختیار داشته باشید، این جنایات حتی راحت‌تر قابل‌اثبات هستند. بلغارستان در حال حاضر به لطف شرکای اروپایی آتلانتیک خود از انگلستان و ایالات‌متحده، یکی از این تجهیزات را در اختیار دارد.

او در ادامه افزود:

همان‌طور که برای شما قابل پیش‌بینی بوده و موضوعی مخفی نیست، ما معمولاً توسط روسیه مورد حمله قرار می‌گیریم. ما تردیدهای به خصوصی داریم که واحدهای ویژه برای چنین حملاتی در روسیه تشکیل شده‌اند، آیا آن‌ها در سطح ایالتی هستند، آیا گروهی از هکرها تشکیل شده است یا خیر، ما هنوز متوجه نشده‌ایم. ما سوءظن خود را داریم، اما عمدتاً حملات سایبری و جنایات از خاک روسیه انجام می‌شود و بنابراین ارتباط با مقامات روسیه نیز دشوار است، زیرا بدیهی است که انتظار واکنش و ارتباط از آنجا امری دور از ذهن است.

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.

تایید
1404/04/11 - 11:45- آمریکا

تایید کاندیدای ترامپ برای مدیر ملی سایبری

کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا روز دوشنبه با پیشنهاد انتصاب شان کِرنکروس به عنوان مدیر ملی سایبری موافقت کرد و این نامزد را برای رأی نهایی به صحن سنا فرستاد.