about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

شرکت SolarWinds در جدیدترین اظهار نظر خود اعلام کرد که به غیر از Orion دیگر محصولات ما آلوده به بدافزار نشده اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت  SolarWindsدر اظهارات تکمیلی خود در مورد رخنه امنیتی 3 روز پیش به شبکه های خود گفت که هیچ محصول دیگری از این شرکت، آلوده به بدافزارهای مشابه به Orion نشده است.
SolarWinds پس از انجام تحقیقات داخلی به این نتیجه رسید.
بدافزار کارگذاشته شده در اپلیکیشن Orion این شرکت، SUNBURST نام دارد.
این شرکت گفت:


« ما تمام محصولات مشابه به اپلیکیشن Orion و نسخه های دیگر آن را اسکن کردیم اما نشانی از این بدافزارها را در آن ها پیدا  نکردیم.»


اما ورود هکرها به اپلیکیشن Orion( یکی از معروف ترین سرویس های این شرکت) خود اتفاق مهمی است و می تواند آسیب های زیادی به این شرکت و دولت آمریکا وارد کند.
این شرکت در اظهارات دو روز پیش خود اعلام کرده بود که از 300000 مشتری خود، تنها 33000 مشتری، از این اپلیکیشن استفاده می کنند و از این تعداد نیز تنها 18000 مشتری نسخه آلوده به بدافزار را دانلود کرده اند.
این ها لیستی از ارگان هایی است  که مورد هدف این حمله قرار گرفته اند:

 

  • شرکت امنیت سایبری فایر آی آمریکا
  • وزارت خزانه داری آمریکا
  • سازمان ملی اطلاعات و ارتباطات آمریکا
  • سازمان ملی سلامت آمریکا
  • آژانس امنیت سایبری و زیر ساخت آمریکا
  • وزارت امنیت داخلی آمریکا
  • وزارت امور خارجه آمریکا

این شرکت در تلاش است تا بتواند از گسترش این حمله جلوگیری، و آن را محدود کند. این شرکت از مشتریان خود خواسته است تا ورژن جدید Orion را نصب کنند تا بدافزارهای موجود بر روی نسخه قبلی این اپلیکیشن، از بین بروند.


 

منبع:

تازه ترین ها
تعدیل
1404/04/12 - 19:20- سایرفناوری ها

تعدیل نیرو در شرکت مایکروسافت

مایکروسافت در بحبوحه سرمایه‌گذاری‌های سنگین در حوزه هوش مصنوعی، حدود ۴ درصد از مشاغل خود را تعدیل می‌کند.

نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.