about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

بعد از معرفی ۵G مسیج با SMS خداحافظی خواهیم کرد!

۵G مسیج (۵G Messages) یک سیستم ارسال پیام جدید بر بستر نسل پنجم شبکه موبایل است. با رونمایی آن باید با پیامک و اس ام اس (SMS) عادی خداحافظی کنیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعاات سایبربان ؛ روز هشتم آوریل (بیستم فرودین ماه)، سه اپراتور موبایل اصلی در کشور چین یعنی China Mobile ،China Telecom و China Unicom به‌منظور ارائه قابلیت جدیدی بانام ۵G مسیج یک کنفرانس آنلاین برگزار کردند. بر اساس گزارش‌های جدید، این سرویس درواقع نسل جدید پیامک‌هایی است که از چند دهه قبل، بر بستر نسل دوم، سوم و چهارم شبکه موبایل برای یکدیگر ارسال می‌کنیم.

قابلیت‌های مهم و کاربردی G۵ مسیج

یکی از ویژگی‌های بسیار مهم آن از بین رفتن محدودیت در تعداد کاراکترهای مورداستفاده است. به‌این‌ترتیب می‌توان پیام‌هایی متنی با طول نامحدود برای دیگر کاربران ارسال کرد. پشتیبانی از فرمت‌های مالتی مدیای متعدد مزیت دیگر آن محسوب می‌شود، به‌طوری‌که الزام به استفاده از پیام‌رسان‌های بر بستر اینترنت همچون واتساپ و تلگرام به‌منظور ارسال فایل‌های چند رسانه‌ای را از بین خواهد برد. پشتیبانی از پیام‌های آنلاین و آفلاین و ارائه تاریخچه‌ای از پیام‌های رد و بدل شده، بخش دیگری از قابلیت‌های ۵G Messages به شمار می‌روند.

Paragraphs

علاوه بر این موارد، به لطف استفاده از راهکار جدید بر بستر نسل پنجم شبکه موبایل، حالت جدیدی از ارتباط بین انسان‌ها و کامپیوترها ارائه خواهد شد. این سرویس اجازه می‌دهد اعمال مختلفی همچون جستجو، ارتباط و پرداخت‌های موبایلی را به‌صورت یکجا انجام بدهیم.

نمایندگانی از یازده شرکت بزرگ نظیر هواوی، سامسونگ و شیائومی نیز در کنفرانس آنلاین اخیر سه اپراتور China Mobile ،China Telecom و China Unicom حضور داشتند. این گوشی سازان نظر مثبتی درباره قابلیت نام‌برده داشتند. البته برای فراهم شدن امکان استفاده از ۵G مسیج این شرکت‌ها باید یک سری تغییرات در گجت های اندرویدی خود اعمال کنند.

سرویس ارسال پیام در ۵G به‌اندازه‌ای برای برخی شرکت‌های گوشی ساز جذاب بود که آن‌ها را به هر چه سریع‌تر دست‌به‌کار شدن تشویق کرد. به‌عنوان نمونه هواوی تصمیم دارد از روز بیست و دوم فروردین‌ماه، تست ۵G Messages را آغاز کند. بزرگ‌ترین شرکت چینی سازنده گوشی اعلام کرد در ماه ژوئن سال ۲۰۲۰ (خرداد ۱۳۹۹) سرویس پیامک اختصاصی نسل پنجم شبکه موبایل را عرضه خواهد کرد.

شرکت زد تی ای اعلام کرد در همکاری با China Mobile، به‌تازگی بر اساس استاندارد GSMA UP2.4، سرویس ۵G مسیج را با موفقیت در شهر هانگزو چین تست کرده است. به عقیده مسئولان ZTE، موفقیت‌آمیز بودن آزمایش اخیر آن‌ها در یک شهر بزرگ، شمارش معکوس برای همه‌گیر شدن سرویس پیامکی جدید در سراسر چین را آغاز کرد.

در حال حاضر، فاز تست ۵G مسیج به پایان رسیده و مرحله بعدی، عملیاتی کردن آن محسوب می‌شود. برخی شرکت‌ها با تأخیر نسبت به بقیه تمایل خود برای استفاده از سرویس یادشده را اعلام کرده‌ و مدعی شدند خیلی سریع، به‌منظور آماده‌سازی خود برای استفاده از آن، اولین تست‌ها را انجام خواهند داد. انتظار داریم خیلی زود سرویس ارسال پیام‌بر بستر شبکه ۵G در قالب سرویسی تجاری و قابل‌استفاده برای عموم کاربران عرضه شود.

با توجه به موفقیت‌آمیز بودن همه تست‌های اخیر روی این سرویس، طبق پیش‌بینی، از خرداد یا تیر سال جاری استفاده از آن رسماً آغاز خواهد شد. به عبارتی حداقل در کشور چین، در هر منطقه‌ای که آنتن‌های ارسال و دریافت‌کننده سیگنال‌های نسل پنجم شبکه موبایل وجود دارند، قابلیت ۵G مسیج ارائه می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/07/06 - 10:29- آسیا

هشدار پلیس دبی درمورد تشدید کلاهبرداری آنلاین

پلیس دبی به مردم در مورد افزایش کلاهبرداری آنلاین در زمینه حمایت از مصرف‌کننده هشدار داد.

استقبال
1404/07/06 - 10:16- آفریقا

استقبال کشورهای آفریقایی از همکاری نوآوری با چین

مقامات و کارشناسان آفریقایی از همکاری نوآوری با چین به عنوان نیرویی تحول‌آفرین استقبال کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/07/06 - 08:57- اروپا

سرمایه‌گذاری 50 میلیون یورویی اوکراین در استارت‌آپ‌های فناوری

اوکراین صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر ۵۰ میلیون یورویی فونیکس تک را برای تقویت استارت‌آپ‌های فناوری راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.