about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

انتشار شده در تاریخ

بزرگ ترین سرقت ارزهای رمز پایه در تاریخ چین

پلیس چین، سه هکر را به جرم سرقت میلیون دلاری ارزهای رمز پایه دستگیر کرد. این هکرها با هدف قرار دادن انواع ارزهای دیجیتالی توانستند 87 میلیون دلار (معادل 600 میلیون یوان) از این رمز ارزها سرقت کنند. به گفته مقامات، این بزرگ ترین سرقتی است که در حوزه ارزهای رمز پایه در کشور چین اتفاق افتاده است. همچنین محل وقوع این رویداد، شهر شی‌آن، پایتخت استان شانشی شمالی بوده است.

تحقیقات برای شناسایی هکرها با شکایت یکی از قربانیان از ماه مارس آغاز شد. این فرد قربانی، با مراجعه به اداره پلیس اعلام کرد که سیستم شخصی او هک شده است و بیت کوین ها و اتریوم های موجود در کیف پول وی که ارزشی معادل 15 میلیون دلار داشتند، به سرقت رفته است. این هکرها در شرکت های اینترنتی مشغول به کار بوده و از دانش علمی بالایی برخوردار بوده اند، پس از انجام هر سرقت، دارایی های دیجیتالی را به مقادیر کوچکی تقسیم کرده و در چندین حساب انتقال می دادند که قابلیت رهگیری اموال مسروقه را به حداقل برسانند. پلیس توانست یکی از هکرها را به کمک متخصصان اطلاعاتی خود شناسایی کند و با زیر نظر گرفتن او، دو هکر دیگر را نیز شناسایی کردند.

با توجه به این که در کشور چین قانونی برای ارزهای رمز پایه وجود ندارد و معاملات این نوع ارزها و توکن های مرتبط به آن ممنوع می باشد، اما محبوبیت ارزهای رمز پایه در این کشور با افزایش قابل ملاحظه ای همراه بوده است. این افزایش محبوبیت نیز منجر به رشد جرائم در حوزه رمز ارزها شده است و به دلیل این که خلأ قانونی در این حوزه وجود دارد سیستم قضایی این کشور را با مشکلات فراوانی مواجه کرده است.

تازه ترین ها
تقویت
1404/10/12 - 14:10- آسیا

تقویت تولید قطعات الکترونیکی در هند

هند پروژه‌های قطعات الکترونیکی به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار را تصویب کرد.

طرح
1404/10/12 - 13:55- هوش مصنوعي

طرح دسترسی به هوش مصنوعی در سراسر هند

هند طرح گسترش دسترسی به هوش مصنوعی را تدوین کرد.

تولید
1404/10/12 - 12:59- اروپا

تولید نیمه‌رسانا‌ها در فضا

یک شرکت بریتانیایی قصد دارد در دمای بسیار بالا در فضا، نیمه‌رسانا تولید کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.