about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

بزرگ‌ترین رزمایش دفاع سایبر دنیا در استونی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ استونی به‌عنوان پایتخت دفاع سایبر ناتو، سالانه رزمایشی را برای تقویت و سنجش توان دفاع سایبر کشورها، برگزار می‌کند. امسال نیز بیش از 550 نفر از 26 کشور در این رزمایش شرکت می‌کنند.
نکته‌‌ای که در این رزمایش وجود دارد این است که 20 گروه به‌عنوان «گروه‌های آبی» به شبکه‌های رزمایش دسترسی دارند و از کشورهای خودشان، در این رقابت بین‌المللی شرکت می‌کنند. گروه‌های آبی وظیفه‌ی حفظ شبکه‌ها را بر عهده‌ دارند. همچنین آن‌ها در جریان این رقابت، سعی می‌کنند حوادث سایبری را گزارش کرده و به سناریوهای موجود، پاسخ‌های مناسبی را بدهند. این گروه‌ها می‌کوشند در خلال رزمایش، سرورها و سامانه‌های کنترل صنعتی را از حملات، حفظ کنند.
شایان‌ذکر است بیش از 1700 حمله‌ی سایبری علیه گروه‌های آبی در این رزمایش، شبیه‌سازی می‌شود و بیش از 1500، سامانه‌ی مجازی نیز برای این کارها، تهیه ‌شده است.
رزمایش Locked Shields 2016، با همکاری ارتش استونی، فنلاند، کالج دفاع سوئد، ارتش بریتانیا و فرماندهی اروپایی ایالات‌متحده برگزار می‌شود.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.