about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

کشور استرالیا قصد دارد در آینده‌ای نزدیک بزرگراهی الکتریکی به طول 2 هزار کیلومتر را برای این‌گونه خودروها ایجاد بکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در حال حاضر مقامات بعضی کشورها مانند انگلیس و فرانسه اعلام کرده‌اند در طول چند دهه‌ی آینده خودروهای دیزلی و بنزینی را کنار خواهند گذاشت یا استفاده از آن‌ها را ممنوع خواهند کرد.
استرالیا نیز به تازگی اعلام کرد در راستای توسعه‌ی خودروهای الکتریکی قصد دارد با سرمایه‌گذاری 3 میلیون دلاری، بزرگراه الکتریکی ایجاد کند. بر اساس این طرح بزرگراهی به طول 2 هزار کیلومتر برای خودروهای یاد شده در امتداد ساحل شرقی کوئینزلند ساخته خواهد شد. این مسیر دارای 18 ایستگاه شارژ سریع بوده و می‌تواند هر خودرو را در مدت 30 دقیقه به صورت کامل آماده‌ی فعالیت مجدد بکند.
استیون مایلز (Steven Miles) وزیر محیط‌زیست استرالیا گفت: «ما می‌خواهیم مردم به استفاده از خودروهای الکتریکی تشویق بشوند. فاز اول این پروژه 18 شهر از جنوبی‌ترین تا شمالی‌ترین نقطه‌ی کشور تحت پوشش قرار خواهد گرفت.»
تمام انرژی موردنیاز برای شارژ خودروها از طریق منابع تجدید پذیر مانند انرژی خورشیدی تأمین می‌شود برای تشویق مردم به استفاده از خودروها الکتریکی استفاده از آن رایگان خواهد بود.
بهیاد جعفری (Behyad Jafati)، مدیرعامل شورای خودروهای الکتریکی (Electric Vehicle Council) گفت: «طرح یاد شده توسط دولت حمایت می‌شود؛ زیرا این سرمایه‌گذاری باعث رشد اقتصاد ما خواهد شد و فرصت‌های شغلی جدیدی که به مهارت‌های سطح بالا نیاز دارند، ایجاد می‌کند.»
در حال حاضر پروژه‌های مشابه بسیاری در حال انجام هستند. به عنوان مثال شرکت تسلا قصد دارد ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی در سراسر آمریکا ایجاد بکند. از طرفی دولت انگلیس نیز در سال 2015 موفق به ایجاد طرحی شد که جاده‌ها بر اساس آن می‌توانند خودروهای در حال حرکت را شارژ کنند.

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.