about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

بزرگترین پروژه سایبری نیروی هوایی امریکا

دولت امریکا، 182 میلیون دلار به مرکز اطلاعات هوا و فضای ملی در بودجه دفاعی خود اختصاص داده است.

به گزارش کارگزوه بین الملل سایبربان؛ دونالد ترامپ، لایحه دفاعی 716 میلیارد دلاری را امضا کرد و همراه با آن میلیون‌ها دلار برای یکی از بزرگترین پروژههای تاریخ پایگاه نیروی هوایی رایت پترسون پرداخت شد.

در لایحه امضاشده از سوی ترامپ، مبلغ 182 میلیون دلار برای توسعه مرکز اطلاعات ملی هوایی و فضایی (NASIC) در رایت پترسون اختصاص داده شد. ترامپ این لایحه را حین بازدید از پایگاه نیروی زمینی «Fort Drum» در شمال ایالت نیویورک امضا کرد.

به گفته مقامات دولتی، مرکز اطلاعات ملی هوایی و فضایی، مبلغ اولیه 61 میلیون دلار را دریافت میکند که بر اساس آن عملیات ساخت در فصل مالی 2019 آغاز خواهد شد. گروه مهندسان نیروی زمینی ایالات‌متحده قصد دارد تا بهار سال 2020 مبلغ کامل قرارداد را بپردازد. دوره ساخت‌وساز احتمالاً دو سال و نیم است.

آژانس اطلاعاتی تهدیدات فضایی، هوایی و سایبر دشمنان مانند توانایی‌های موشکی بالستیک را بررسی می‌کنند و یافته‌های خود را به رؤسای نظامی و سیاسی کشور ارائه می‌دهند.

راب پورتمن (Rob Portman)، نماینده حزب جمهوری‌خواه اوهایو در بیانیه‌ای گفت:

این قانون دفاعی دوحزبی از مأموریت‌های مهم اطلاعات ملی هوایی و فضایی و پایگاه نیروی هوایی رایت پترسون پشتیبانی کرده و بودجه لازم برای شروع مدرن‌سازی را تخصیص می‌دهد تا آن‌ها کار مهم خود را ادامه دهند. امکانات جدید این مرکز برای انجام تجزیه‌وتحلیل اطلاعات برای نیروی هوایی و سیاستگذاران ملی بسیار مهم است و من از رئیسجمهور برای امضای این قانون بسیار تشکر می‌کنم.

مایک ترنر (Mike Turner)، نماینده حزب جمهوری‌خواه دیتون اعلام کرد:

این توسعه به معنای کار بیشتر در مرکز اطلاعات ملی هوایی و فضایی است، اما نمی‌دانم که این سازمان چه تعداد شغل باید اضافه کند. با تقاضای اطلاعات بیشتر از سوی تصمیم‌گیرندگان ملی و دیگر افراد، نیروی کار مرکز حدود 1500 کارمند یا 100 نفر بین سال‌های 2000 تا 2015 افزایش داده است.

ترنر و شرود براون (Sherrod Brown)، نماینده حزب دموکرات اوهایو در کمیته کنفرانس روی نسخه نهایی این لایحه کار کردند و تکمیل لایحه را در مرکز «Beavercreek» پنتاگون جشن گرفتند. ترنر اظهار داشت:

درنهایت، نه‌تنها تیم ما به‌عنوان یک جامعه محسوب می‌شود، بلکه ما یک تیم در سطح فدرال نیز هستیم.

طرح هزینه دوحزبی 716 میلیارد دلاری با 85 رأی موافق در برابر 10 رأی مخالف در مجلس سنا تصویب شد و نشان‌دهنده 82 میلیارد دلار افزایش در سال جاری است. باوجود نگرانی برخی اقتصاددانان و قانون‌گذاران در مورد افزایش کسری بودجه فدرال، رقم سال 2019 یکی از بزرگترین بودجههای دفاعی در تاریخ آمریکای مدرن است.

ارتش آمریکا، مبلغ اضافی را برای بهبود پاسخ به بحرانهای بینالمللی ضروری دانست. طبق گزارش دفتر بودجه کنگره، حدود 17 درصد از 4 تریلیون دلار بودجه فدرال ایالات‌متحده به ارتش اختصاص دارد.

لایحه اختیارات دفاع ملی آمریکا، بیش از یک میلیارد دلار به برنامههای تحقیق و توسعه آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی در رایت پترسون اختصاص داده است. این لایحه همچنین شامل 335.5 میلیون دلار برای رسیدگی به مسائل مربوط به مواد شیمیایی سمی وارد شده به آبهای محلی در پایگاههای نیروی هوایی است.

مایک پنس (Mike Pence)، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در مورد طرح‌هایی برای ایجاد یک نیروی فضایی تا سال 2020 خبر داد، اما این قانون برای شاخه بالقوه ششم نظامی هیچ مبلغی در نظر نگرفته است. در حال حاضر لایحه اختیارات دفاع ملی اجازه رژه نظامی را داد که ترامپ در ماه نوامبر در واشنگتن خواستار آن شده بود.

افزایش هزینه‌های نظامی

لایحه ذکرشده همراه با سرمایه‌گذاری برای مرکز اطلاعات ملی هوایی و فضایی و آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی تعدادی مسائل دیگر برای ارتش ایالات‌متحده مطرح کرد. یکی از بخش‌های مورد استقبال لایحه دفاعی اختصاص ارتقا به اعضای سرویس است.

به لطف قانون دفاعی، اعضای نیروهای مسلح به بالاترین ارتقا در طول 9 سال اخیر دست یافتند و افزایش 2.5 درصدی برای ارتش آمریکا محقق شد.

نماینده حزب دموکرات اوهایو در این خصوص اظهار داشت:

من همیشه کار می‌کنم تا اطمینان حاصل شود که اوهایو و نیروهای کارش منابع موردنیاز برای ادامه کار مهم خود در دفاع از امنیت ملی و حفظ امنیت مردم آمریکا را دارند.

بر اساس این قانون، کمپانی چینی مخابراتی زد‌تی‌ئی باید تحت‌فشار شدید قرار گیرد. این شرکت، به دلیل نقض تحریم‌ها و فروش محصولات آمریکایی به ایران مشمول جریمههای وزارت بازرگانی ایالات‌متحده قرار گرفت و شرکت‌های آمریکایی از همکاری با زد‌تی‌ئی منع شدند. مقامات آمریکایی و چینی اعلام کردند که این جریمه‌ها باعث خارج شدن این شرکت از حلقه کسب‌وکار خواهد شد.

قانون دفاعی اجازه چشم‌پوشی ترامپ از تحریم‌ها علیه کشورهایی را می‌کند که سلاح‌های روسیه را می‌خرند و اکنون میخواهند تجهیزات نظامی ایالات‌متحده را خریداری کنند. این امر همچنین نشان‌دهنده تجاوز جنسی به کودکان در پایگاههای نظامی ایالات‌متحده در سراسر جهان است. این موضوع در بهار سال 2011 در مطبوعات اسوشیت پرس منتشر شد.
 

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.

سرمایه‌گذاری
1404/09/01 - 11:48- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری نوکیا در حوزه هوش مصنوعی در آمریکا

نوکیا قصد دارد ۴ میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

احتمال
1404/09/01 - 11:19- آمریکا

احتمال فروش تراشه‌های انویدیا به چین

ایالات متحده در حال بررسی فروش تراشه‌های H200 انویدیا به چین است.