about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

کنفرانس سایبرتک در کیگالی، پایتخت کشور آفریقایی رواندا برگزار شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بیش از 3000 نفر از 60 کشور در کنفرانس سایبرتک (Cybertech) آفریقا که هفته گذشته در شهر زیبای کیگالی، پایتخت رواندا، با مشارکت سازمان ملی امنیت سایبری رواندا، دفتر کنوانسیون رواندا و آفریقای هوشمند برگزار شد، شرکت کردند.

کارآفرینان سایبری و پیشگامان، مدیران ارشد برخی از مشهورترین شرکت‌های جهان، شخصیت‌های برجسته سیاسی و دانشگاهیان گرد هم آمدند تا در مورد مهم‌ترین جنبه‌های سایبری این روزها بحث کنند و از نمایشگاه گسترده‌ای که فناوری‌های پیشرفته را به نمایش می‌گذارد، لذت ببرند.

کارشناسان معتقدند که این ارتباطات، انعطاف‌پذیری سایبری را در رواندا، سراسر آفریقا و سراسر جهان تقویت می‌ کند.

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.