about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

پلیس گوا «هکاتون» را برای حل مسائل مربوط به جرایم سایبری برگزار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس گوآ در هند، در تلاش است تا مهارت‌های فنی دانشجویان مهندسی و مؤسسه فناوری هند (IIT) را به منظور پلیسی بهتر تقویت کند و «هکاتون پلیس گوا 2022» را به عنوان یک برنامه 48 ساعته برای همه دانشجویان مهندسی گوا و مؤسسه فناوری هند در فارمگودی، سازماندهی کرد.

 حدود 53 دانشجو از 10 کالج در این ایالت برای یافتن راه‌حل‌های فن‌آوری برای کمک به پلیس گوا در ارائه خدمات مؤثر به شهروندان کدگذاری کرده‌اند.

جاسپال سینگ (Jaspal Singh)، مدیر کل پلیس (DGP) گوا گفت :

«در دنیای امروز جرایم سایبری هیچ محدودیت و جغرافیایی ندارند. جنایتکاران مهارت نشان می‌دهند و افراد را غارت می‌کنند، حساب‌های آنها را هک می‌کنند و پول می‌گیرند. کاربران تلفن همراه در دام آنها می‌افتند و هنگام پاسخگویی به درخواست‌ها و پیام‌های آنها و لحظه بعد، حساب‌های بانکی خالی می‌شود. مانند دوربین مداربسته نیاز به دوربین برای شناسایی مجرمان و اطلاع رسانی به موقع به پلیس وجود دارد.»

بسیاری از جرایم سایبری وجود دارند که پلیس فاقد تخصص فنی در آنها است. از این رو پلیس گوا برای کمک به دانش آموختگان IIT و مهندسی دارای مهارت، برای کشف و کنترل جرایم رو به رشد سایبری با استفاده و به اشتراک‌گذاری دانش آنها، ابتکار عمل را آغاز کرده است.

سینگ خاطرنشان کرد :

«ما هکاتون را در 7 زمینه برگزار کردیم و از دانشجویان فنی خواستیم راه‌حلی بیابند و آنها را تشویق به استفاده از کدنویسی و مهارت‌های منطقی برای حل مشکلات اصلی پلیس، طراحی راه‌حل‌های مقیاس‌پذیر برای افزایش کارایی پلیس می‌کنیم.»

دانشجویان با چالش‌هایی برای کمک به پلیس در تشخیص چهره، تجزیه و تحلیل بدافزار و رمزگشایی تحقیق، شماره مجازی، نظارت بر وب تاریک/ رسانه‌های اجتماعی از طریق هک اخلاقی «OSINT» به منظور ارزیابی آسیب‌پذیری و مشکلات باز مواجه بودند.

به گفته سینگ، پلیس گوا تفاهم‌نامه‌ای با مؤسسه فناوری هند و پردیس «BITS-Pilani K K Birla» گوا برای کمک به کشف جرم امضا کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.