about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

ویتنام نشستی با هدف پاسخ به حملات سایبری برای کارشناسان دولتی فناوری اطلاعات برگزار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ بیش از 150 کارشناس فناوری اطلاعات (IT) از وزارتخانه‌ها، سازمان‌های مرکزی و دولت‌های محلی در یک سمپوزیوم و برنامه (کنفرانس) پاسخگویی به حملات سایبری، برگزار شده در تاریخ 22 دسامبر سال جاری، گردهم جمع شدند. این رویداد به‌وسیله اداره امنیت اطلاعات تحت نظر وزارت اطلاعات و ارتباطات (MIC)، فرماندهی عملیات‌های فضای سایبری تحت نظر وزارت دفاع ملی و شرکت امنیت سایبری «BKAV» برگزار شد. هدف این رویداد، ایجاد ظرفیت نیروهای واکنش اضطراری امنیت سایبری ملی بود.

نگویِن تان فوک (Nguyen Thanh Phuc)، مدیر اداره امنیت اطلاعات ویتنام عنوان کرد که برای آماده شدن در برابر حملات احتمالی سایبری، وزارت اطلاعات و ارتباطات اعضای جدیدی را به نیروهای اضطراری امنیت ملی سایبری در سال جاری اضافه می‌‎کند. براساس گزارش خبری، این رویدادها فرصتی برای نیروها در کشف چگونگی هماهنگی با یکدیگر در برخورد با شرایط اضطراری را فراهم می‌کنند. ویتنام در 6 ماه اول سال جاری، با 2،915 حادثه سایبری مواجه شد که نشان دهنده افزایش از 898 مورد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بود.

کارشناسان معتقدند که تسلط بر فضای سایبری یکی از مهم‌ترین وظایف ویتنام برای حفاظت از حاکمیت ملی محسوب می‌شود. بسیاری از کارشناسان و دانشمندان بر این باورند که برای مقابله با مشکلات امنیت سایبری، باید سیستم زیرساخت‌های اطلاعات را تکمیل کرد و تجهیزات اطلاعاتی را بهبود بخشید و همچنین از امنیت سایبری و ایمنی سازمان‌های مرکزی و محلی، سیستم‌های کلیدی زیرساخت‌ها و گروه‌های اقتصادی مهم اطمینان حاصل کرد.

گزارش سازمان بین‌المللی پلیس جنایی نشان داد که جرایم با استفاده از فناوری پیشرفته در رتبه دوم در میان خطرناک‌ترین جنایات، پس از تروریسم، قرار دارند و 90 درصد جنایتکاران سنتی به سمت محیط سایبری حرکت یا از دستگاه‌های پیشرفته استفاده کرده‌اند. بنابراین، مسئله توسعه و تسلط بر فضای سایبری به یکی از اصلی‌ترین وظایف کشورها تبدیل شده که باید در آن به‌شدت سرمایه‌گذاری کنند.

طرح‌های ابتکاری حفاظتی کافی و مداوم باید در تمام سیستم‌های اطلاعاتی مهم ملی شامل طراحی، ساخت، توسعه، عملیات و استفاده، مستقر شوند. یک مقام رسمی از وزارت راهبرد، علوم و تاریخ امنیت عمومی (DHSS) تحت نظر وزارت امنیت عمومی، اعلام کرد که این سازمان باید هماهنگی را با وزارت علوم و فناوری تقویت کند تا برنامه‌ها و راه‌حل‌های خاصی برای مقابله با مسائل مربوط به امنیت سایبری ایجاد کند؛ در عین حال، وزارتخانه باید بیشتر بر توسعه منابع انسانی با هدف اطمینان از امنیت اقتصاد دیجیتال با ترکیب آموزش با دانش فناوری علمی به‌روز شده، به ویژه فناوری دیجیتال، تمرکز کند.

به گفته محققان، ویتنام با چندین چالش جدید مواجه شده است، زیرا حملات سایبری، زیرساخت‌های بحرانی این کشور را هدف قرار داده‌اند. وب‌سایت‌ها و پورتال‌های سازمان‌های دولتی، نیروهای پلیس، سازمان‌ها و کسب و کارها با سرقت اطلاعات شخصی برای تخصیص دارایی مواجه شدند. این کشور همچنین جرایم سایبری مربوط به تجارت الکترونیک، سرمایه‌گذاری و بیمه یا تجارت طلا و ارزهای رمزگذاری شده را دیده است. در همین حال، ویتنام هنوز به طور کامل بر فناوری‌ها تسلط نیافته، زیرا بسیاری از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات مفید یا فعال در زمینه فناوری از سوی خارجی‌ها اداره می‌شوند. کارشناسان معتقدند که برای اطمینان از حاکمیت ملی در فضای سایبری، نیروی پلیس ویتنام باید همزمان راهکارها را برای اطمینان از امنیت سیستم‌های اطلاعات ملی به کار گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
به
1404/05/30 - 09:29- اروپا

به خطر افتادن اطلاعات شرکت بزرگ مخابراتی بلژیکی

شرکت بزرگ مخابراتی بلژیکی اعلام کرد که حمله سایبری، اطلاعات ۸۵۰ هزار حساب را به خطر انداخته است

تحریم
1404/05/30 - 08:56- اروپا

تحریم شبکه‌های کریپتوی قرقیزستان به دلیل کمک به کرملین

بریتانیا شبکه‌های ارزهای دیجیتال قرقیزستان را که به کرملین کمک می‌کنند، تحریم کرد.

ردپای
1404/05/30 - 08:38- تروریسم سایبری

ردپای حملات سایبری در بحران آب سرزمین‌های اشغالی

رسانه‌های عبری گزارش دادند که اختلال گسترده در ایستگاه پمپاژ آب شهر اشدود رخ داده است.