about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

اولین همایش شبکه ملی اطلاعات و امنیت فضای مجازی در کشور با درخواست وزارت کشور و همکاری مرکز ملی فضای مجازی به منظور تبیین ابعاد و الزامات این شبکه و نقش آثار فضای مجازی و هم چنین آخرین تحولات این حوزه در دنیا و ایران برگزار شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فضای مجازی، وزارت کشور با همکاری مرکز ملی فضای مجازی و مرکز مدیریت راهبری افتای ریاست جمهوری اولین همایش شبکه ملی اطلاعات و امنیت فضای مجازی را در راستای اهتمام ویژه به سالم سازی و حفظ امنیت همه جانبه فضای مجازی و حریم خصوصی آحاد جامعه و مقابله موثر با دست اندازی بیگانگان در این عرصه و همچنین آموزش سرمایه های انسانی متعهد، متخصص و کارآمد مورد نیاز در بخش های حاکمیت در کشور برگزار کرد.

بنابراین گزارش، در این همایش که با هدف ارتقای سطح آگاهی مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات استانداری های کشور برگزار شد، علاوه بر بررسی آخرین تحولات فضای مجازی در جهان، مفاهیم شبکه ملی اطلاعات، مصوبات شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی در حوزه امنیت سایبری، آخرین تحولات و اقدامات صورت گرفته در حوزه فضای مجازی در دنیا و کشور و انتقال تجربیات در زمینه پیشگیری از بروز حملات سایبری از جمله مباحث مطرح شده بود.

گفتنی است؛ این همایش به صورت فصلی برای سایر فعالان و کارشناسان این حوزه در سایر دستگاه ها و سازمان های کشور برگزار خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها

تحقیق در مورد ایکس، متا و تیک‌تاک توسط اسپانیا

دولت اسپانیا به دادستان‌ها دستور داده است تا رسانه‌های اجتماعی ایکس، متا و تیک‌تاک را مورد بررسی قرار دهند.

ممنوعیت
1404/11/28 - 11:07- آمریکا

ممنوعیت عینک‌های هوشمند برای نظامیان آمریکایی

نیروی هوایی ایالات متحده، استفاده از عینک‌های هوشمند دارای قابلیت عکس‌برداری، فیلم‌برداری یا هوش مصنوعی را هنگام پوشیدن یونیفرم ممنوع کرد و این تصمیم را با الزامات امنیت عملیاتی توجیه نمود.

موج
1404/11/28 - 10:51- جرم سایبری

موج جدید فیشینگ با سوءاستفاده از دعوت‌نامه‌های زوم و تیمز

کارزارهای فیشینگ جدید با جعل دعوت‌نامه‌های جلسات آنلاین در زوم، مایکروسافت تیمز و گوگل میت، کاربران سازمانی را به نصب «به‌روزرسانی‌های جعلی» وادار کرده و دسترسی کامل از راه دور را در اختیار مهاجمان قرار می‌دهد.