about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

برگزاری دوره آموزش کاربردی دیجیتال مارکتینگ

مدیران دانشگاه شهید بهشتی در راستای سیاست های کارآفرینی و افزایش مهارت های شغلی در بین دانشجویان، دوره آموزش کاربردی دیجیتال مارکتینگ با اعطای مدرک رسمی برگزار میکند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مدیران دانشگاه شهید بهشتی در راستای سیاست های کارآفرینی و افزایش مهارت های شغلی در بین دانشجویان همواره علاقه مند و فعال در زمینه برگزاری دوره های کاربردی در موضوعات متعدد بوده و هستند. لذا دانشگاه با همکاری آژانس تبلیغاتی کانگورو و شتاب دهنده فارابی تابستان امسال اقدام به برگزاری یک دوره آموزشی ۲ ماهه کرده است که مشابه یک ترم تابستانی در ۱۶ جلسه برای علاقه مندان به این حوزه برگزار می شود.

این دوره از تاریخ ۱۵ مردادماه در دانشگاه شهید بهشتی آغاز خواهد شد. هر هفته دو جلسه ۴ ساعته در روزهای دوشنبه و پنج شنبه منعقد می گردد و مدت این دوره مجموعا ۶۴ ساعت خواهد بود. مدرسین، ۱۶ نفر از افراد شاخص در بین کسب و کارهای اینترنتی موفق کشور و مدیران صنعت تبلیغات و آی تی در ایران هستند. در بین آنان نامهایی نظیر دکتر علیرضا قنادان، مدیرعامل تاکسیرانی تهران، عادل طالبی نایب رئیس انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی، سامان فائق مدیر سابق اول مارکت و بسیاری دیگر از مدیران آژانس های تبلیغاتی مطرح کشور و مدیران کسب و کارها و استارتاپ های موفق دیده می شود.

همچنین برخی از شرکت‌های موفق از جمله دیجی‌کالا، پاکرو و اسنپ تریپ به عنوان حامی این دوره برای کمک به یادگیری عملی شرکت‌کنندگان، تیم‌هایی را از بین دانشجویان این دوره انتخاب و برای اجرای عملی آموزشهای دوره، به آنها فرصت پیاده سازی آموزه های خود را بر روی شرکت‌های شان خواهند داد. در انتهای دوره نیز شرکت‌کنندگان، از طرف دانشگاه بهشتی مدرک معتبر دریافت خواهد کرد و نیز، اسپانسرهای دوره که از شرکت های فعال در زمینه تجارت الکترونیک در کشور هستند تعدادی از شرکت کنندگان دوره را برای استخدام در مجموعه های خود جذب خواهند کرد. 

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.