about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره روش جدید برگزاری جلسات علنی پارلمان در دوران کرونا ارائه کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، محمد جعفری مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: با توجه به شرایطی که ستاد ملی مقابله با کرونا برای کشور در نظر گرفته و این‌که هنوز اعلام نکرده است شیوع این بیماری چه زمانی قابل‌کنترل خواهد بود، هیئت‌رئیسه مجلس راهکارهای مختلفی را دنبال کرده تا جلسات مجلس با رعایت الزامات پزشکی این ستاد برگزار شود.

وی افزود: هیئت‌رئیسه مجلس تصمیم دارد جلسه علنی آینده را با حضور نمایندگان در صحن برگزار کند؛ اما با توجه به الزامات پزشکی ستاد مقابله با کرونا و منع‌های صریحی که تاکنون از سوی این ستاد صورت گرفته، راه‌حل‌های جایگزین پیش‌بینی‌شده که یکی از آن‌ها فناوری دیجیتالی دوسویه و دیگری، استفاده از تلکنفرانس تلویزیونی با همکاری سازمان صداوسیماست.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/20 - 15:09- تروریسم سایبری

استفاده از ابزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در سازمان‌های اطلاعاتی غرب

استارت‌آپ اسرائیلی رادیانت ابزارهای جاسوسی بدون کلیک را برای سازمان‌های اطلاعاتی غربی می‌سازد.

اجرای
1404/11/20 - 14:23- اقیانوسیه

اجرای پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی

شرکت «Cowbell» و زوریخ، پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی راه‌اندازی کردند.

تأمین
1404/11/20 - 14:22- سایرفناوری ها

تأمین انرژی خورشیدی مراکز داده گوگل توسط توتال انرژی

شرکت توتال انرژی، انرژی خورشیدی موردنیاز برای مراکز داده گوگل در تگزاس را تأمین خواهد کرد.