about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

سازمان زنان در دیجیتال (Women in Digital) جلسات امنیت سایبری را برای زنان کارآفرین بنگلادشی ترتیب داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ زنان در دیجیتال (WID)، سازمانی مختص زنان کارآفرین، نشست ویژه‌ای را در مورد امنیت سایبری و جرایم مرتبط با سایبر در داکا، پایتخت بنگلادش، برگزار کرد.

زنان در دیجیتال با اذعان به چالش‌های منحصربه‌فرد پیش روی زنان کارآفرین در دنیای سایبری، میزبان یک کارگاه آموزشی نوآورانه در دفتر محمدپور (Mohammadpur) خود بود.

آچیا نیلا (Achia Nila)، بنیانگذار زنان در دیجیتال، بر شیوع جرایم سایبری و آزار و اذیت نه تنها در جامعه خود بلکه در سراسر بنگلادش و همچنین بر اهمیت افزایش آگاهی و تضمین امنیت و نیاز به ابتکارات آگاهی سایبری به ویژه برای زنان کارآفرین تأکید کرد.

در سال 2021، Women in Digital سپتامبر را به عنوان ماه آگاهی سایبری زنان اعلام کرد و برنامه‌های مختلفی را در سراسر بنگلادش برای آموزش زنان در جنبه‌های مختلف امنیت سایبری انجام داد. در طول سال، آنها کارگاه‌ها و برنامه‌هایی را سازماندهی کردند و ابتکارات خود را در سال‌های 2022 و 2023 گسترش دادند.

کارشناسان معتقدند که این سازمان بر تقویت توانمندی اقتصادی زنان از طریق فناوری تمرکز دارد و از سال 2013 پروژه‌های مختلفی را آغاز کرده است. Women in Digital به طور فعال در ارائه آموزش‌های مرتبط با فناوری به زنان با هدف ایجاد یک جامعه دیجیتال متنوع و ایمن مشارکت داشته است.

در طول 3 سال گذشته، سازمان با همکاری مستقیم با پلیس بنگلادش، به بیش از 1000 زن در خدمات پشتیبانی سایبری متنوع کمک کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
معرفی
1404/08/17 - 12:39- آسیا

معرفی ماژول اخلاق سایبری در مدارس مالزی

به گفته وزیر دیجیتال مالزی، این کشور ماژول اخلاق سایبری را در مدارس معرفی خواهد کرد.

هشدار
1404/08/17 - 12:28- سایرفناوری ها

هشدار امارات در مورد ویدئوهای دیپ‌فیک

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی نسبت به ویدیوها و کلیپ‌های صوتی دیپ‌فیک هشدار داد.

شناسایی
1404/08/17 - 12:19- آسیا

شناسایی تهدیدات سایبری در آذربایجان

سرویس ویژه ارتباطات و امنیت اطلاعات دولتی آذربایجان اعلام کرد که 52 تهدید سایبری در آذربایجان شناسایی و مسدود شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.