about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

ژاپن، اولیه مسابقه استعدادیابی امنیت سایبری رقابتی را برگزار می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع ژاپن در ماه مارس امسال اولین مسابقه خود را برگزار می‌کند که در آن شرکت کنندگان برای نشان دادن درک خود از امنیت سایبری و توانایی به کار انداختن مهارت‌هایشان به رقابت می‌پردازند، زیرا دولت ژاپن به دنبال استعدادهایی برای تقویت دفاع دیجیتالی این کشور است.

یکی از مقامات وزارت دفاع ژاپن گفت که این رویداد در 14 مارس 2021 به صورت آنلاین برگزار می‌شود و انتظار می‌رود حدود 200 شهروند ژاپنی برای نشان دادن میزان توانایی‌های خود در زمینه‌هایی مانند آسیب‌پذیری سیستم‌های امنیت رایانه و تجزیه و تحلیل اطلاعات، در این رقابت شرکت کنند.

کارشناسان معتقدند که این مسابقه در حالی برگزار می‌شود که کشورهایی مانند چین و روسیه در حال تقویت و استفاده از توانایی‌های سایبری تهاجمی ارتش خود هستند.

نوبو کیشی (Nobuo Kishi)، وزیر دفاع ژاپن اظهار داشت :

«تهدید به حملات سایبری روز به روز در حال افزایش و پیچیده‌تر شدن است و وظیفه اساسی ما، پیشبرد توانایی‌هایمان است.»

کیشی ابراز امیدواری کرد این مسابقه، که وزارت دفاع ژاپن تا 12 فوریه سال جاری برای آن پذیرش می‌کند، به وزارتخانه کمک می‌کند تا نیروهایی با بالاترین رتبه را پیدا کند. نام یا نام مستعار 5 نفر برتر در وب‌سایت سازمان ژاپنی منتشر خواهد شد.

این وزارتخانه در مقاله سفید سالانه خود، که سال گذشته منتشر شد، اعلام کرد که حملات سایبری به عنوان ابزاری نامتقارن برای جلوگیری از فعالیت‌های نظامی دشمنان با هزینه کم شناخته شده هستند. این سازمان همچنین هشدار داد که عوامل مخرب می‌توانند از طریق تخریب زیرساخت‌های حیاتی از جمله سیستم‌های قدرتی، زندگی افراد را تحت تأثیر جدی قرار دهند.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.