about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

اولین اجلاس امنیت سایبری آفریقا در توگو برگزار شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کارشناسان معتقدند که آفریقا از نظر اتصال به اینترنت به طور تصاعدی در حال رشد است اما در عین حال از امنیت سایبری عقب است.

این یک نگرانی بزرگ است و موضوع اصلی اولین اجلاس امنیت سایبری آفریقا بود که این هفته در لومه (Lomé) پایتخت توگو برگزار شد.

جیبوتا والیبا (Gbota Gwaliba)، مدیر آژانس ملی جرایم سایبری توگو، توضیح داد :

«ما مانند افرادی هستیم که پیوست‌هایی را در شرکت‌ها مانند فیشینگ و باج‌افزار دریافت می‌کنند. ما نیز جرایم سایبری داریم.»

برخورد با مجرمان سایبری مستلزم هزینه است، اما فرصت‌هایی نیز ارائه می دهد. بازار امنیت سایبری آفریقا به رشد خود ادامه می‌دهد و تخمین زده می‌شود که بین سال‌های 2017 تا 2020 از 1.45 میلیارد دلار به بیش از 2.54 میلیارد دلار رسیده است.

اوآنیلو مدیهان فاگلا (Ouanilo Medehan Fagla)، مدیر کل آژانس امنیت سیستم‌های اطلاعاتی (ANSSI) بنین (Benin) اظهار داشت که این فرصتی برای توسعه مهارت‌ها با هدف اطمینان از تداوم کسب و کار و در نهایت کارآمدی هر چه بیشتر است.

به گفته کارشناسان، در میان ابزارهای ارائه شده برای تقویت امنیت سایبری در آفریقا، بیانیه لومه یک سند سیاسی است که مانند موارد دیگر، متعهد به ایجاد چارچوب قانونی و نظارتی خاص و تقویت همکاری آفریقا در امنیت سایبری است.

سینا لاوسون (Cina Lawson)، وزیر اقتصاد دیجیتال توگو، توضیح داد :

«ما باید چارچوبی برای مبارزه مؤثر با جرایم سایبری و ترویج فرهنگ امنیت سایبری، از جمله ایجاد و عملیاتی کردن ادارات، آژانس‌ها و تیم‌های اختصاص داده شده به امنیت سایبری ایجاد کنیم.»

دولت توگو و کمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد برای آفریقا، با گرد هم آوردن شخصیت‌هایی از بخش‌های دولتی و خصوصی در مورد مسائل امنیت سایبری، امیدوار هستند که یک چشم‌انداز جهانی از این اکوسیستم داشته باشند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.