about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

با افزایش حملات سایبری، 67 درصد از شرکت‌های هندی وظایف کلیدی امنیتی را برون‌سپاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق گزارش جدید شرکت داده بین‌المللی هند (IDC)، حدود 67 درصد از شرکت‌های هندی به دنبال برون‌سپاری حوزه‌های کلیدی چشم‌انداز امنیتی خود برای مدیریت ارائه دهندگان خدمات امنیتی (MSSP) در 3 سال آینده هستند.

با این حال، کارشناسان معتقدند که روند افزایشی به سمت تجمیع تعداد مدیریتهای ارائه دهندگان خدمات امنیتی که شرکت‌ها با آنها شریک هستند، در آینده وجود دارد.

در حالیکه شرکت‌ها در هند به سمت سرمایه‌گذاری در ابتکارات تحول دیجیتال می‌روند، باید به عملکردهای کلیدی برون‌سپاری مانند شناسایی تهدید، عملیات امنیتی و کاهش ریسک به ارائه‌دهندگان خدمات امنیتی خارجی به عنوان بخشی از راهبرد سازمانی خود و همچنین بهبود کارایی عملیاتی و خطوط پایین‌تر توجه کنند.

ساکشی گروور (Sakshi Grover)، مدیر تحقیقات «Future of Trust» در شرکت داده بین‌المللی هند در آسیا واقیانوسیه گفت :

«بسیاری از شرکت‌ها با ارائه‌دهندگان خدمات امنیتی همکاری می‌کنند که می‌توانند قابلیت‌های جهانی را در یک مدل تحویل محلی ارائه دهند و می‌توانند به آنها در یکپارچه کردن اکوسیستم فروشنده خود با ارائه خدمات فراوان زیر یک چتر کمک کنند.»

حدود 72.5 درصد از شرکت‌های هندی اعلام کردند که از محصولات یا خدمات اطلاعاتی تهدید در سازمان خود استفاده می‌کنند و 26.5 درصد گفتند که قصد دارند آن را در 2 سال آینده اجرا کنند.

تقریباً 92 درصد از شرکت‌ها نیز معتقدند که استفاده از سرویس دسترسی ایمن (SASE) پیشرفته به عنوان بخشی از راهبرد شرکت آنها برای اجرای استراتژی امنیت سایبری سریع‌تر و فراگیرتر رشد خواهد کرد.

شرکت اظهار داشت که اکثر شرکت‌ها اعلام کردند که افزایش هشداردهنده تهدیدات سایبری پیچیده خارجی و حملات امنیت سایبری یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های آن‌ها در ایجاد اعتماد سازمانی امروز است.

شارث سرینیواسامورتی (Sharath Srinivasamurthy)، معاون شرکت داده بین‌المللی هند در این خصوص توضیح داد : «اکنون امنیت باید به یک موضوع اصلی و حیاتی در عملیاتها، در سراسر C-suite و در سطح هیئت مدیره تبدیل شود. چالش اصلی شرکت‌های هندی که امروزه با آن مواجه هستند، مشکل مقابله با تهدیدات سایبری پیچیده خارجی و حملات امنیت سایبری است.»

منبع:

تازه ترین ها
سناتورها
1404/05/16 - 10:50- آمریکا

سناتورها به دنبال پاسخ‌گویی یونایتدهلث در مورد افشای اطلاعات بیماران

دو سناتور آمریکایی با ارسال نامه‌ای به شرکت یونایتد هلث خواستار توضیح درباره‌ی افشای گسترده اطلاعات در شرکت زیرمجموعه آن، اپیسورس شدند.

اجبار
1404/05/16 - 10:32- امنیت زیرساخت

اجبار خودروسازان به بهبود حریم خصوصی کاربران

هرچند بسیاری از خودروسازان در محافظت از حریم خصوصی کاربران وب‌سایت و پورتال‌های مشتری عملکرد ضعیفی دارند، اما یک شرکت پس از جریمه شدن، تغییرات چشم‌گیری در سیاست‌های خود ایجاد کرده است.

تبرئه
1404/05/16 - 10:25- آمریکا

تبرئه هم‌بنیان‌گذار تورنادو کش از اتهام پول‌شویی

روز چهارشنبه، یکی از هم‌بنیان‌گذاران سرویس میکس ارز دیجیتال تورنادو کش در دادگاهی فدرال در نیویورک، به جرم تبانی برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار انتقال پول بدون مجوز مجرم شناخته شد.