about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

بروز اختلال گسترده در شبکه همراه اول

ارتباط تلفنی مشترکان همراه اول طی ساعت های اخیر با اختلال گسترده رو به رو شده و امکان ارتباط برای این کاربران وجود ندارد.


به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ از نخستین ساعات صبح امروز ارتباط تلفنی مشترکان همراه اول در اغلب نقاط کشور با اختلال رو به رو است و کاربران امکان استفاده از تماس تلفنی را ندارند.
مدیر روابط عمومی این اپراتور گفته است دلیل این اختلال ارتقا شبکه و به روز رسانی سیستم های ارتباطی این اپراتور است که تا ساعات دیگر به طور کامل برطرف می شود.
به گفته شاهین آرپناهی هم اکنون نیز این اختلال برای برخی مشترکان در تهران و سایر شهرها برطرف شده و مابقی خطوط نیز تا ظهر امروز به شبکه بازمی گردند.
وی گفته است همراه اول طی یک هفته گذشته در مورد احتمال بروز این مشکل از طریق پیامک اطلاع رسانی کرده است.
این در حالی است که در پیامکی که از سوی اپراتور همراه اول به کاربران ارسال شده بود آمده است: «مشترک گرامی به منظور ارائه خدمات بهتر، سامانه جامع خدمات مشتریان همراه اول ارتقا می یابد در پی این عملیات ممکن است به طور موقت در برخی سرویس ها نظیر خرید شارژ و تعویض بسته مشکلاتی بروز کند که پیشاپیش از این بابت عذرخواهی می کنیم.»
در این پیامک احتمال بروز اختلال در تماس مشترکان پیش بینی نشده بود.
 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.