about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

بزرگ‌ترین و مشهورترین مسابقه هک چین به اتمام رسید و در خلال آن بسیاری از برنامه‌ها و سخت‌افزارهای مطرح با استفاده از کدهای مخرب هک شدند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ «کاپ تیانفو» (Tianfu Cup) در شهر «چنگدو» در مرکز چین برگزار شد و در طی آن بسیاری از اهداف بزرگ تسلیم هکرها شدند. ازجمله برنامه‌ها و سخت‌افزارهای هک شده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
•    آیفون ۱۱ پرو با iOS 14
•    سامسونگ گلکسی S20
•    ویندوز ۱۰ ورژن ۲۰۰۴ (ویرایش آوریل ۲۰۲۰)
•    اوبونتو
•    کروم
•    سافاری
•    فایرفاکس
•    Adobe PDF Reader
•    داکر (Community Edition)
•    VMware ESXi
•    QEMU (شبیه ساز و مجازی‌ساز)
•    فرم‌ور روتر TP-Link و ایسوس
هکرهای چینی در قالب ۱۵ تیم در این رقابت شرکت کردند. شرکت‌کنندگان سه فرصت و ۵ دقیقه زمان به ازای هر فرصت داشتند تا به‌وسیله اکسپلویت‌های ابتکاری یا همان کدهای مخرب به اهدف انتخاب‌شده نفوذ کنند. هکرها به ازای هر حمله موفقیت‌آمیز جایزه نقدی دریافت کردند که میزان آن با توجه به هدف و نوع آسیب‌پذیری متغیر بود. 

آن‌طور که در گزارش آمده، هکرها مطابق قوانین رقابت تمامی حفره‌های امنیتی را به شرکت‌ها گزارش داده‌اند و شرکت‌ها قرار است در روزها و هفته‌های آتی به‌روزرسانی‌های امنیتی برطرف‌کننده را منتشر کنند.
برنده رقابت امسال مثل رقابت سال قبل تیمی از غول فناوری چینی Qihoo 360 بود و برندگان جایزه نقدی ۷۴۴ هزار و ۵۰۰ دلاری را بین یکدیگر تقسیم کردند. در این مسابقه درمجموع ۱ میلیون و ۲۱۰ هزار دلار جایزه نقدی اهدا شد. گروه AntFinancial Lightyear Security Lab و محقق امنیتی Pang به ترتیب رتبه دوم و سوم را از آن خود کردند.
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/08/18 - 13:31- آسیب پذیری

هشدار قطر نسبت به تهدید جدی امنیتی اندروید

آژانس امنیت سایبری ملی قطر نسبت به تهدید جدی امنیتی اندروید و کشف یک آسیب‌پذیری هشدار داد.

ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر 15 سال دانمارک

دولت دانمارک رسماً رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ۱۵ سال و کمتر ممنوع کرد، اما با رضایت والدین اجازه دسترسی به برخی پلتفرم‌ها وجود دارد.

تقویت
1404/08/18 - 12:58- آمریکا

تقویت نقش مکسیموس در امنیت سایبری نیروی هوایی آمریکا

شرکت خدمات دولتی مکسیموس قراردادی جدید از نیروی هوایی ایالات متحده برای توسعه و پشتیبانی سامانه‌های فرماندهی و کنترل سایبری به ارزش بالقوه ۸۶ میلیون دلار دریافت کرده است.