about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

معاون وزیر ارتباطات از برگزاری جلسه با وزارت علوم برای بررسی مشکلات فنی آموزش مجازی دانشگاه‌ها خبرداد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، ستار هاشمی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات درباره برنامه وزارت ارتباطات برای رایگان سازی ترافیک آموزش مجازی مراکز دانشگاهی در ترم آینده تحصیلی اظهار داشت: پس از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز دانشگاهی، به‌منظور کمک و مساعدت حداکثری به امر آموزش به عنوان یکی از ارکان اصلی رشد و توسعه کشور در شرایط ویژه اجتماعی و اقتصادی ناشی از شیوع این بیماری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اسفند ماه سال گذشته در اقدامی داوطلبانه، تشریک مساعی برای ارائه ترافیک رایگان در بستر شبکه ملی اطلاعات به جامعه دانشگاهی شامل اساتید و دانشجویان را در دستور کار قرار داد.
وی گفت: در اثر اقدامات انجام شده در سطح وزارت ارتباطات و با همکاری اپراتورهای تأمین کننده خدمات دسترسی، رایگان سازی تعرفه ترافیک برای بیش از ۱۸۸۰ سامانه اعلام شده از سوی وزارت عتف (مربوط به ۸۵۰ مرکز دانشگاهی) صورت پذیرفت و این طرح تا پایان تیرماه ادامه داشت.
اوضاع اینترنت در شهرها و روستاها مناسب است
هاشمی افزود: پیش‌بینی امکان استفاده از تعرفه ترجیحی برای ترافیک آموزش مجازی مراکز دانشگاهی (در کلیه مراکز آموزشی کشور) نیز یکی از اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و اجرای آن نیز صرفاً منوط به درج مشخصات سیستم‌های مربوطه (توسط نمایندگان وزارت عتف) در سامانه‌ای است که به‌منظور اعمال تعرفه ترافیک‌ترجیحی پیش‌بینی‌شده است.
معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: در حال حاضر پهن‌باند شبکه‌های سیار در نقاط شهری و روستایی، دارای پوشش بسیار مناسبی است و توسعه پهنای باند ارتباطی و گسترش پوشش پهن‌باند ثابت و سیار جهت تکمیل پوشش پهن باند در نقاط باقیمانده نیز در حال انجام است. در این صورت در صورت اتخاذ تصمیم نهایی دال بر رایگان شدن تعرفه ترافیک آموزش مجازی مراکز دانشگاهی و آموزشی، با مشارکت اپراتورها، اجرای آن انجام خواهد شد.
مناطق  دارای مشکل اینترنتی توسط دانشجویان شناخته می‎شوند
وی ادامه داد: در روز ۲۱ مردادماه جاری، نشست مشترکی با نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌منظور تبادل تجربیات و بررسی مشکلات زیرساخت‌های فنی، چالش‌ها و چشم‌اندازهای مرتبط با برگزاری آموزش الکترونیکی و دوره‌های مربوطه داشتیم. مقرر شد نمایندگان وزارت عتف، با استفاده از بازخوردهای دانشجویان، مناطقی را که دسترسی پهن‌باند آن‌ها دارای مشکل بوده مشخص کنند تا توسعه آن‌ها با اولویت بیشتری، در دستور کار قرار گیرد.
هاشمی گفت: کیفیت آموزش مجازی و رضایت کاربران، مستلزم عملکرد مناسب المان‌های مختلف است که مهم‌ترین آن‌ها «زیرساخت‌های ارتباطی، پلتفرم‌های کارآمد آموزش مجازی، پیکربندی سامانه‌ها و بارگذاری مناسب و صحیح محتواهای آموزشی» است. از بین المان‌های یادشده صرفاً مسئولیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و زیرمجموعه‌های آن است که اقدامات لازم جهت توسعه و ارتقا آن، پیش‌بینی و در حال انجام است.
معاون وزیر ارتباطات تأکید کرد: به دلیل اهمیت امر آموزش و به‌واسطه وظیفه مدنی خود، مشارکت در ارتقا کیفیت سایر المان‌ها را نیز بر خود واجب دانسته‌ایم و به‌منظور رضایت حداکثری کاربران این حوزه اعم از اساتید و دانشجویان، وزارت ارتباطات و مجموعه‌های خصوصی حوزه فاوا، در راستای توسعه پلتفرم‌های آموزش مجازی و ارتقا کیفیت آن‌ها، آماده هرگونه همکاری هستند.

تازه ترین ها
8
1404/06/24 - 08:54- هوش مصنوعي

8 کاربرد هوش مصنوعی در زندگی روزمره که شاید متوجه آن نباشید

در پشت صحنه. در این مقاله، به 8 نمونه ملموس از کاربردهای هوش مصنوعی در زندگی روزمره می‌پردازیم که شاید تاکنون به آن‌ها دقت نکرده باشید.

شرکت
1404/06/24 - 08:41- آسیب پذیری

شرکت سویسی ایمیل روزنامه‌نگاران را بی‌دلیل بست

شرکت سوئیسی پروتون که خدمات پست الکترونیک پروتون میل را ارائه می‌دهد در اقدامی عجیب حساب‌های کاربری تعدادی روزنامه‌نگار را بدون هیچ دلیلی بست.

اپراتور
1404/06/24 - 08:39- هوش مصنوعي

اپراتور هوش مصنوعی کشور در آستانه صدور مجوز

معاون سیاستگذاری، برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال گفت: اپراتور هوش مصنوعی کشور به زودی در اولین کمیسیون تنظیم مقررات تصویب و مجوز آن صادر می‌شود.