about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

برنامه ناسا برای مدیریت ترافیک پهپادها

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ همزمان با توسعه خیره‌کننده فناوری پهپادها، نه تنها مردم عادی بلکه شرکت‌ها، مراکز و سازمان‌های زیادی به استفاده از این فناوری نوظهور و کاربردی روی آورده‌اند تا جایی که این نگرانی مطرح می‌شود که پرواز انبوه این سیستم‌های هوایی ترافیک گسترده‌ای را در آسمانه‌ای شهرهای جهان ایجاد کند.

اکنون دانشمندان آژانس فضانوردی آمریکا (ناسا) وارد عمل شده و بر روی نوعی سیستم مدیریت ترافیک هوایی ویژه پهپادها کار می‌کنند تا این مشکل به حداقل برسد.

آن‌ها به‌تازگی این سیستم را مورد آزمایش قرار داده‌اند  تا ببیند که چگونه هماهنگی لازم میان پهپادهای مختلفی که در سراسر یک کشور به پرواز درمی‌آیند ایجاد می‌شود.

سیستمی که این دانشمندان بر روی آن کار می‌کنند بی‌شباهت به سیستم مدیریت ترافیک زمینی نیست که در آن از اطلاعات متنوعی است نظیر جاده، قوانین راهنمایی و رانندگی، چراغ‌های هشداردهنده و خطوط جاده استفاده می‌شود.

نوآوری دانشمندان ناسا را می‌توان این‌گونه بیان کرد که نسخه هوایی چنین سیستم مدیریت ترافیکی را برای استفاده پهپادها ارائه می‌کنند. آن‌ها تلاش می‌کنند تا پهپادها با قرار گرفتن در مسیرهای هوایی مشخص، خطری برای سایر سیستم‌های پروازی ایجاد نکنند.

در سیستم موردنظر این دانشمندان فاکتور مهمی به نام اوضاع جوی نیز مدنظر قرار گرفته می‌شود.

در نخستین آزمایش این فناوری، ۲۴ پهپاد به طور همزمان در منطقه‌ای مشخص به پرواز درمی‌آیند و فرآیند مدیریت ترافیک هوایی آن‌ها از مرکز تحقیقات ایمز ناسا در کالیفرنیا صورت می‌گیرد.

 

تازه ترین ها
نگرانی
1404/09/01 - 14:47- هوش مصنوعي

نگرانی رمان‌نویسان بریتانیایی از نویسندگی هوش مصنوعی

رمان‌نویسان بریتانیایی اعلام کردند که هوش مصنوعی می‌تواند کاملاً جایگزین آنها و آثارشان شود.

تأسیس
1404/09/01 - 14:40- آسیا

تأسیس مرکز عالی سایبری در امارات با مشارکت شرکت تالس

شرکت تالس و شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی، یک مرکز عالی سایبری ایجاد کردند.

استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.