about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

برنامه عملیات‌های سایبری آکادمی نیروی دریایی ایالات متحده به صورت رسمی تأیید شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ آکادمی نیروی دریایی ایالات متحده اعلام کرد که برنامه عملیات‌های سایبری اخیراً از سوی مؤسسه برجسته معتبر غیرانتفاعی «ABET» تأیید شده است. 3 دانشگاه دیگر از جمله دانشگاه نیروی هوایی، دانشگاه «Towson» و دانشگاه ایالت جنوب شرقی میسوری نیز در ایالات متحده با معیارهای جدید امنیت سایبری اعتبارنامه گرفتند.

یک برنامه عملیاتی مهم سایبری در سال 2013 در آکادمی تأسیس شد. این آکادمی همچنین به تمام ناوآموزان برای گذراندن دروس در سال‌های ابتدایی به عنوان اولین دوره کارشناسی با دوره‌های اجباری سایبری نیاز دارد. حدود 27 ناوآموز در این دانشگاه حضور داشتند که در عملیات‌های سایبری سال 2016 به دوره تخصص رسیدند. این آمار به 110 نفر در سال 2021 خواهد رسید. آکادمی همچنین در حال ساخت ساختمان 106 میلیون دلاری برای رشته امنیت سایبری است.
 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.