about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

برنامه امنیتی که خودش هک شد

لست پس (Lastpass)، به‌عنوان یک سرویس امنیتی، قادر به ایجاد و همین‌طور ذخیره رمزهای عبوری امن برای کاربرانش است، هک شد.
نرم‌افزارهای بسیاری تولید و عرضه می‌شوند تا با کمک آنها بتوان تجربه متفاوتی را در اختیار کاربران قرارداد.
دراین‌بین بعضی از نرم‌افزارها با استقبال قابل‌توجه کاربران مواجه می‌شوند اما از سوی دیگر برخی از این نرم‌افزارها از حساسیت‌های بالایی برخوردارند که توجه هکرها را به خود جلب می‌کنند.
یکی از این نرم‌افزارها، Lastpass است که موردتوجه هکرها قرارگرفته و هک شد.
روزانه به وب‌سایت‌های بسیاری مراجعه می‌کنیم که برای هر یک از آنها بایستی رمز ورودی متفاوت و امنی را انتخاب کرد.
اما گاهی اوقات شمار این پسوردها تا حدی زیاد می‌شوند که فراموش می‌شوند. نرم‌افزار Lastpass در این موضوع به کمک کاربران می‌شتابد.
این نرم‌افزار با یک پسورد «مستر» توانایی ایجاد پسوردهای امن، ذخیره کردن آنها و همین‌طور دسترسی به وب سایت‌ها یا رمزهای بانکی و اطلاعات شخصی را از پلتفرم‌های مختلف فراهم می‌کند که قابل‌توجه است.
اکنون این سرویس امنیتی که کاربرانشان را در اختیار داشتن پسوردهای امن یاری می‌کند، هک شده است.
کارشناسان این نرم‌افزار در خبری اعلام کردند، روز گذشته شاهد فعالیت‌های مشکوکی در وب‌سایت خود بوده‌اند به همین دلیل دسترسی‌های سایت را مسدود کرده و از کاربران خود خواستند درصورتی‌که با اسمارت‌فون، پی‌سی یا تبلت جدیدی وارد حساب‌های شخصی خود شده‌اند برای اطمینان ایمیلی که برای تائید از هویت اصلی کاربر به آنها ارسال می‌شود را تائید کنند.
تمامی کاربران این نرم‌افزار ملزم به تغییر پسورد اصلی خود شدند تا از لو رفتن احتمالی اطلاعات شخصی و همین‌طور رمزهای عبوری خود در امان بمانند.
اما درصورتی‌که پسورد خود را به‌روزرسانی کرده اما بازهم نگران هک شدن اطلاعات خود هستند، می‌توانند از سیستم احراز هویت چندعاملی استفاده کنند.

 

منبع: خبرگزاری مهر

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.