about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

با توجه به اهمیت بالای مسئله تقویت امنیت سایبری برای دولت چین، بی‌شک تقویت ارتش سایبری این کشور، از اولویت‌های اصلی پکن، به شمار می‌رود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هنگامی که ژنرال جوزف دانفورد (Joseph Dunford)، رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات‌متحده، در جلسه اخیر خود با اعضای کنگره، چین را به عنوان بزرگ‌ترین تهدید امنیتی آمریکا، معرفی می‌کرد، بی‌شک، تسلط پکن در حوزه جنگ سایبری را مدنظر داشته است.

به عقیده مقامات امنیتی ایالات‌متحده، دولت چین، مسئولیت غالب حملات هکری بزرگ جهان را بر عهده داشته است و همین امر، مبین روند رو به رشد و پیشرفت این کشور در حوزه جنگ سایبری است. اقدامات سایبری دولت چین، چون ممنوعیت استفاده از وی‌پی‌ان و استفاده از ارزهای الکترونیک، در ماه‌های اخیر، مبین تغییر رویکرد دولتمردان این کشور، نسبت به مسئله تقویت توانمندی‌های سایبری بوده است.

شی جینپینگ، رئیس‌جمهور چین، در سال 2014، با تشکیل گروهی موسوم به پیشگامان مسائل محوری فضای مجازی (Central Cyberspace Affairs Leading Group)، شخصاً کنترل و مدیریت سیاست‌های سایبری این کشور را بر عهده گرفت. وی در راستای تحقق اهداف کلان مقامات این کشور، طی سمپوزیوم امنیت سایبری آوریل 2016، گام‌های عملی دولت برای تقویت توانمندی‌های سایبری این کشور را معرفی کرد.

بی‌شک پکن به چالش امنیت سایبری و امنیت ملی، نگاهی مساوی و برابر دارد. در عصر حاضر، امنیت دولت، اجتماع، زیرساخت‌ها و اشخاص عمیقاً تحت تأثیر حوادث حوزه سایبری قرار دارند.

به عقیده بسیاری از کارشناسان، در صورت بروز تقابل مستقیم میان چین و آمریکا، بخش اعظم درگیری‌ها در فضای مجازی به وقوع خواهد پیوست. از همین روی، پکن در این درگیری، به نیروهای نخبه و آموزش‌دیده نیاز مبرمی خواهد داشت.

بر اساس گزارش نیمسال اول 2017 شرکت Tencent، چین در حال حاضر، به کمبود شدید متخصصان امنیت سایبری دچار است. در سال‌های اخیر، دانشگاه‌های چین، تنها پذیرای 30 هزار دانشجوی رشته امنیت سایبری بوده است. این در حالی است که رشد تقاضا برای نیروهای متخصص حوزه ایمنی سایبری برای حفاظت از زیرساخت‌های این کشور، رقمی بالغ بر 700 هزار نفر بوده است.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.