about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار توییتی، از دستاوردهای مهم سال ۱۳۹۷ و برنامه‌ریزی و اهداف وزارت ارتباطات برای سال ۱۳۹۸ خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با انتشار چند توییت از اهداف و برنامه‌ریزی‌های این وزارت برای سال ۱۳۹۸ خبر داد. وی اشتغال‌زایی، حق‌الناس، گزارش به مردم، شفاف‌سازی، پیشرفت صنعت فضایی، محتوای سالم، جامعه‌ی سالم و آینده‌ی روشن را ازجمله اهداف مهم سال جدید عنوان و برنامه‌های جاری و آینده‌ی هرکدام از آن‌ها را تشریح کرد:

۱. اشتغال زایی

طرحی برای ایجاد زیرساخت ده‌ها هزار شغل آماده کرده‌ایم. با آموزش و کمک‌های بیمه‌ای‌ و مالیاتی و پیش‌خرید محصولات ایرانی روستایی قرار است کارهای بزرگی انجام دهیم. البته، امیدواریم درزمینه‌ی بودجه کمک کنند و درگیر بوروکراسی‌ها نشویم.

۲. حق‌الناس

سرعت و‌ کیفیت بالا و ارزان حق شما است. به‌جای شما رأی ندهند و نظر شما تغییر نکند، حق شما است. حفاظت از حریم شخصی و امنیت شما، نبود پیامک مزاحم و برخورد با کلاه‌برداری‌ها حق شما است. گزارش به مردم بدهیم و بر ما نظارت کنید، حق شما است. این روند در سال بعد ادامه خواهد یافت.

۳. گسترش دسترسی همگانی

سال ۱۳۹۷ به‌لطف خدا پربرکت بود. در شهرها فیبرنوری تا خانه ارائه شد و تعداد روستاهای دارای دسترسی به 4Gافزایش ۱۰۰ درصدی داشتند که موجب مهاجرت‌ معکوس و رونق اقتصادی برای آن‌ها، مانند کلپورگان و دَرَک می‌شود. اگرچه تحریم‌ها مانع جدی هستند، اراده‌ی ما محکم‌تر است.

۴. شفاف‌سازی

اژدهای هفت‌سر و اختاپوس فساد با اجرای دولت الکترونیکی نابود خواهند شد. با اجرای کارت سوخت بانکی ورجیستری موبایل، مانع هزاران میلیارد تومان رانت شدیم. دفترچه‌ی بیمه و سلامت الکترونیکی مهم‌ترین برنامه‌ی این حوزه در ۱۳۹۸ خواهد بود؛ اما نیاز است سایر هم همکاری کنند.

۵. پیشرفت صنعت فضایی

ماهواره‌های بسیاری در‌حال‌ساخت هستند که برای حل مسائل زیست‌محیطی و بلایای طبیعی مطابق آخرین فناوری‌ها طراحی شده‌اند. در صف انتظار قرارگیری در مدار هستند برای غرور ملی و ارسال پیام دوستی ایرانیان به جهان و بازهم خبر خوب.

۶. محتوای سالم، جامعه‌ی سالم

زمانی‌که دیگران بی‌خیال‌ و به تخریب مشغول‌اند، انصاف است دست روی دست بگذاریم؟ کودک آنلاین و حمایت از تولیدکنندگان محتوای داخلی را ادامه خواهیم داد تا خانواده و نسل آینده‌ی سالم و پرنشاطی داشته باشیم.

۷. آینده‌ی روشن

جوان‌گرایی به کشور انگیزه و شجاعت تزریق می‌کند. انتصاب بیش از ۳۰۰ مدیر جوان و افزایش ۳۰ درصدی مدیریتبانوان را کافی نمی‌دانیم و باید در سال آینده بسیار بیشتر شود. کلید راه‌گشای اقتصاد در دستان کسب‌وکارهای نوپا است. به یاری خدا سال بعد، سال موفقیت آن‌ها خواهد بود.

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.