about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

برق مراکز ماینینگ رمزارز قطع می‌شود

تصویری از یک نامه در فضای مجازی منتشر شده که از درخواست قطع برق فارم های رمزارز توسط شرکت توانیر خبر می دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چند ماهی است که قیمت ارزان برق توجه بسیاری از سرمایه گذاران داخلی و خارجی حوزه استخراج رمز ارزها را به خود جذب کرده و توجه دولت هم به جلوگیری از سوء استفاده در این حوزه بیشتر شده است. استخراج بیت کوین و سایر رمزارزها فشار مضاعفی بر شبکه برق کشور وارد می کند و این موضوع در پیک تابستان و با افزایش مصرف، شرایط حاد تری را رقم می زند.

نامه مذکور از طرف شرکت توانیر و خطاب به مدیران عامل شرکت های برق منطقه ای و توزیع نیروی برق ارسال شده و عنوان «خیلی فوری» در آن به چشم می خورد. در بخشی از متن نامه با اشاره به «موضوع مصرف غیر مجاز برق» آمده که با توجه به توسعه مراکز ارز دیجیتال که بدون مجوز، نبود تعرفه خاص و استانداردهای فنی لازم در مدار قرار گرفته اند و در پیک تابستان شرکت های توزیع نیروی برق را با مشکل جدی مواجه می کنند مقتضی است برای شناسایی و جمع آوری موقت این انشعابات تا زمان تعیین تکلیف قانونی اقدام شود.

گفته می شود ماینینگ یک صنعت است و این در حالی است که هنوز هیچ دستور العمل یا بخشنامه مشخصی برای آن تعیین نشده و هیچ مرجع مشخصی برای دریافت مجوز ماینینگ وجود ندارد. به همین دلیل است که فارم های ماینینگ، بدون مجوز فعالیت می کنند، مالیات کافی نمی پردازند. ازسوی دیگر دولت هم هنوز نتوانسته یک متولی برای صنعت ماینینگ تعیین کند.

19 خرداد ماه «همایون حائری» معاون امور برق و انرژی وزیر نیرو در یک نشست خبری گفته بود که با توجه به گسترش فارم‌های ماینینگ، «اگر رشد مصرف ادامه پیدا کند وزارت نیرو ناگزیر به ایجاد تعرفه صادراتی برق، برای استخراج کنندگان بیت کوین خواهد بود». حائری به محدودیت در صنعت برق و قیمت ارزان آن اشاره کرده و افزوده بود که گروهی در حال سوءاستفاده از برق ارزان برای ماینینگ هستند.

در 25 خرداد هم «امیر ناظمی» رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران و معاون وزیر ارتباطات در گفتگو با دیجیاتو با اشاره به اینکه ماینینگ صنعت است، استفاده برق ارزان برای آن را نوعی سوءاستفاده دانسته بود و اعتقاد داشت تعرفه برای ماینینگ باید تغییر کند.

اقدام شرکت توانیر را می توان به عنوان قدمی اولیه برای جلوگیری از سوء استفاده ماینرها از برق ارزان در نظر گرفت. اما به نظر می رسد هنوز ساز و کار مشخصی و دقیقی برای شناسایی ارزکاوها وجود ندراد. به گفته حائری «برای تولید هر یک بیت کوین، ۷۲ مگاوات ساعت برق مصرف می‌شود که این رقم، به اندازه مصرف ۲۸ مشترک برق است. میزان مصرف برق در ادامه روند تولید کنونی این ارزرمزها ۲۰۰۰ مگاوات پیش‌بینی می‌شود».

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.