about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

برقراری امنیت سایبری شرکت های مالی انگلیس

شرکت های فعال در زمینه امور پولی و مالی انگلیس، برای برقراری امنیت سایبری خود، قراردادی به ارزش 40 میلیون پوند امضا کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، 17 شرکت فعال در زمینه امور مالی، قراردادی به منظور افزایش توان سایبری شان امضا کردند.

در این زمینه شرکت هایی مانند: «Deloitte ،  PwC، Cisco وKPMG» عهده دار برقراری امنیت سایبری این 17 شرکت نیز شده اند. به این ترتیب شرکت های امنیت سایبری نام برده گزینه های هک و نفوذ را روی رایانه های مرکزی این مجموعه ها آزمایش می کنند. در این آزمایش ها، حفره امنیتی موجود یافت می شود و نسبت به برطرف کردن آن، اقدامات لازم انجام می گردد.

این نخستین بار در تاریخ انگلیس است که شرکت های «FCA» -که همان مجموعه های مالی هستند- از شرکت های خارجی انگلیس، برای برقراری امنیت سایبری خود درخواست کمک می کنند.

قراردادی که میان، این شرکت ها به امضا رسیده است تا سال 2021 اجرا می شوند. مؤسسات بزرگ مالی بریتانیا، برای پا برجا ماندن کسب وکار روزانه شان، نیازمند برقراری امنیت سایبری هستند.

بانک انگلیس (Bank of England) طی گزارشی اعلام کرد که یورش های سایبری، به تهدیدی جدی برای نهادهای مالی تبدیل شده اند. تعداد فراوانی از بانک های انگلیس، نسبت به تهدیدات سایبری کشورهایی مانند: روسیه و کره شمالی، واکنش نشان داده،  به همین منظور نسبت به افزایش توان سایبری خود اقدام کردند.

مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس (National Cyber Security Centre)، در اقدامی بی سابقه، طی یک بیانیه مشترک با ایالات متحد اعلام کرد که دولت روسیه، از هکرها حمایت می کند و با بهره گیری از رخنه گران وابسته به خود، اقدامات خرابکارانه ای در سراسر جهان انجام می دهد.

شایان یادآوری است که مقامات در ماه دسامبر تأیید کردند که باج افزار واناکرای (WannaCry) به وسیله کره شمالی طراحی و منتشر شد و در این تهاجم بیش از 230 هزار رایانه از 150 کشور، به این بدافزار آلوده شدند. در این میان، شرکت های خدمات درمانی، بیمارستان ها و... برای بازشدن دستگاه های رایانه ای شان، مجبور به پرداخت باج شدند.

بنابراین باید تأکید ورزید که گسترش یورش های سایبری، باعث ایجاد نگرانی برای بسیاری از سازمان ها، مراکز و ... شده است.

 

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.