about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

برقراری امنیت زیرساخت‌ های انتخاباتی آمریکا

یکی از مسئولان وزارت امنیت داخلی آمریکا خبر از برقراری امنیت در انتخابات آتی ایالات‌ متحده داده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزیر امنیت داخلی ایالات‌متحده، خانم کریستین نیل سن «Kirstjen Nielsen»، در اجلاس امنیت سایبری واشنگتن ‌پست سال 2018 (The Washington Post's 2018 Cybersecurity Summit) طی گزارشی اظهار کرد که کلیه زیرساخت‌های انتخاباتی اعم از تجهیزات رایانه‌ای، شبکه‌های کامپیوتری و سخت‌افزارهای مورد نیاز برای برگزاری انتخابات، همگی ایمن بوده و مورد اطمینان هستند.

وی ادامه داد که در حال حاضر هیچ ردی از وجود هکرها و مهاجمان سایبری یافت نشده و سامانه های انتخاباتی در شرایطی خوبی به سر میبرند. همچنین وزارت امنیت داخلی و تهاد های اطلاعاتی ایالات متحده، روی این روند نظارات دارند.

خانم نیل سن به این موضوع اشاره کرد که ما هشدارهای لازم را صادر کردیم و ظرفیت سازی برای مقابله با تهدیدات احتمالی صورت گرفته است.

زیرساخت های انتخاباتی ایالات متحده ایمن سازی شده اند و ساز و کار های لازم برای جلوگیری از حملات سایبری اتخاذ شده است تا این دوره انتخابات با ایمنی کافی برگذار شود.

وزارت امنیت داخلی آمریکا با مقامات 50 ایالت این کشور رایزنی های لازم را انجام داده و به آنها اطمینان داده که سیستم های انتخابات از ایمنی بالایی برخوردار هستند و امکان رسوخ به آنها وجود ندارد. از سویی دیگر آنها احتمال داده اند که کشورهایی مانند روسیه، چین، ایران و کره شمالی به دنبال راهی برای نفوذ به این سامانه ها باشند.

دو سال پیش در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، مقامات این کشور مدعی شدند که هکر های روس به این انتخابات نفوذ کردند و 21 ایالت این کشور تحت تاثیر قرار گرفته است. اما با وجود نفوذ به سامانه ها، مقامات آمریکا اعلام کردند که تلاش های روسیه برای نفوذ موفقیت آمیز بود اما نتوانستند نتیجه انتخابات را تغییر دهند و به صورت عملی تغییر عمده ای ایجاد نماید.


 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.