about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

برقراری امنیت زیرساخت‌ های انتخاباتی آمریکا

یکی از مسئولان وزارت امنیت داخلی آمریکا خبر از برقراری امنیت در انتخابات آتی ایالات‌ متحده داده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزیر امنیت داخلی ایالات‌متحده، خانم کریستین نیل سن «Kirstjen Nielsen»، در اجلاس امنیت سایبری واشنگتن ‌پست سال 2018 (The Washington Post's 2018 Cybersecurity Summit) طی گزارشی اظهار کرد که کلیه زیرساخت‌های انتخاباتی اعم از تجهیزات رایانه‌ای، شبکه‌های کامپیوتری و سخت‌افزارهای مورد نیاز برای برگزاری انتخابات، همگی ایمن بوده و مورد اطمینان هستند.

وی ادامه داد که در حال حاضر هیچ ردی از وجود هکرها و مهاجمان سایبری یافت نشده و سامانه های انتخاباتی در شرایطی خوبی به سر میبرند. همچنین وزارت امنیت داخلی و تهاد های اطلاعاتی ایالات متحده، روی این روند نظارات دارند.

خانم نیل سن به این موضوع اشاره کرد که ما هشدارهای لازم را صادر کردیم و ظرفیت سازی برای مقابله با تهدیدات احتمالی صورت گرفته است.

زیرساخت های انتخاباتی ایالات متحده ایمن سازی شده اند و ساز و کار های لازم برای جلوگیری از حملات سایبری اتخاذ شده است تا این دوره انتخابات با ایمنی کافی برگذار شود.

وزارت امنیت داخلی آمریکا با مقامات 50 ایالت این کشور رایزنی های لازم را انجام داده و به آنها اطمینان داده که سیستم های انتخابات از ایمنی بالایی برخوردار هستند و امکان رسوخ به آنها وجود ندارد. از سویی دیگر آنها احتمال داده اند که کشورهایی مانند روسیه، چین، ایران و کره شمالی به دنبال راهی برای نفوذ به این سامانه ها باشند.

دو سال پیش در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، مقامات این کشور مدعی شدند که هکر های روس به این انتخابات نفوذ کردند و 21 ایالت این کشور تحت تاثیر قرار گرفته است. اما با وجود نفوذ به سامانه ها، مقامات آمریکا اعلام کردند که تلاش های روسیه برای نفوذ موفقیت آمیز بود اما نتوانستند نتیجه انتخابات را تغییر دهند و به صورت عملی تغییر عمده ای ایجاد نماید.


 

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.