about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

برزیل واتس‌اپ را بست

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ دادگاه برزیل برای جلوگیری از فعالیت‌های مخرب در فضای مجازی پیام ‌رسان‌های واتس‌اپ و فیس‌بوک در این کشور به مدت 72 ساعت بسته شدند. بر اساس این اقدام فعالیت انتقال پیام بیش از 100 میلیون کاربر با اختلال روبرو شد. به گزارش شرکت امنیتی اطلاعاتی TechCrunch کاربران مخرب در برزیل از پیام‌رسان‌های واتس‌اپ و فیس‌بوک برای مبادله و قاچاق مواد مخدر استفاده می‌کردند.
جان کووم (Jan Koum)، رئیس واتس‌اپ، در پیامی که در فیس‌بوک خود منتشر کرد گفت در حال حاضر خدمات ارتباط آنلاین کاربران دچار اختلال شده؛ و ما در این میان به هیچ‌وجه قصد به خطر انداختن امنیت کاربران را نداریم.
این اقدام برای بار اول نیست که از فعالیت نرم‌افزار توسط دادگاه برزیل جلوگیری می‌شود بلکه در دسامبر سال گذشته دادگاه برزیل ادعا کرد برای جلوگیری از دسترسی افراد زیر سن قانونی که از این شبکه برای خریدوفروش مواد مخدر استفاده می‌کنند. به مدت 48 ساعت فعالیت این شبکه را با اختلال در دسترسی مواجهه کرده است. همچنین در ماه مارس مقامات برزیلی موفق به دستگیری دیگو دزودان (Diego Dzodan) کاربر آمریکایی این برنامه شدند که در برزیل فعالیت‌های مخرب خود را دنبال می‌کرد.
یکی از مدیران واتس‌اپ به TechCrunch گفت، این تصمیم باعث مجازات بیش از 100 میلیون کاربر واتس اپ در برزیل شد که کاربران از خدمات نرم افزار ما برای برقراری ارتباط و کسب‌وکار مجرمانه خود استفاده میکنند.

 

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.