about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

به گفته ژائو برانت وزیر سیاست های دیجیتال برزیل، دولت این کشور مشغول بررسی است تا پلتفرم های اینترنتی که از محتوایی مانند تبلیغات درآمدزایی می کنند را قانونمند سازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، در حقیقت ایده اصلی این فرایند، ایجاد رگولاتوری است که پلتفرم ها و نه مصرف کنندگان را برای محتوای پولی مسئول می شناسد.

هدف دیگر وضع چنین قانونی جلوگیری از ایجاد شبکه هایی است که از آن برای انتشار و ترویج محتوای مجرمانه و غیرقانونی، به خصوص پس از شورش حامیان رئیس جمهور سابق این کشور در ژانویه، استفاده می شود. دلیل این شورش انتشار اخبار جعلی درباره انتخابات ریاست جمهوری برزیل بود.

برانت اعلام کرد لوییس ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور دولت برزیل قصد دارد شرکت ها را ملزم به متوقف سازی اخبار جعلی، نفرت پراکنی و دیگر جرایم را در پلتفرم های اجتماعی کند. البته پلتفرم ها مسئول محتوا به طور جداگانه نیستند بلکه باید در حفاظت از محیط دیجیتال به طور فعال عمل کنند.

وزیر سیاست های دیجیتال برزیل جزئیات بیشتری درباره ماهیت سازمان رگولاتوری مذکور بیان نکرده اما به گفته او دولت می خواهد محتوای پولی را قانونمند سازد و از انتشار اخبار جعلی توسط پلتفرم ها جلوگیری کند.

او در این باره می گوید: وظیفه این سازمان نظارت بر آن است که آیا پلتفرم ها وظایف خود را به درستی انجام می دهند یا خیر و وظیفه آن کنترل محتوایی که کاربران منتشر می کنند، نیست. تصمیم گیری در این باره به دادگاه ها مربوط است.

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.