about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

برزیل سرویس میل داخلی راه اندازی کرد

دیلما روسف، رئیس‌جمهور برزیل، روز یک‌شنبه اعلام کرد که این دولت یک سامانه‌ی رایانامه‌ای ایمن ایجاد کرده که ارتباطات رسمی را از جاسوسی توسط ایالت متحده و سایر کشورها حفظ می‌کند.

دیلما روسف، رئیس‌جمهور برزیل، روز یک‌شنبه اعلام کرد که این دولت یک سامانه‌ی رایانامه‌ای ایمن ایجاد کرده که ارتباطات رسمی را از جاسوسی توسط ایالت متحده و سایر کشورها حفظ می‌کند.

 
روسف بیان کرد :«ما به امنیت بیشتری در پیام‌های خود احتیاج داریم و بدین منظور باید از جاسوسی‌های احتمالی پیشگیری کنیم.» از این رو به سرویس داده‌پردازی این دولت دستور داد که سامانه‌ی رایانامه‌ای ایمنی را در سراسر بخش‌های دولتی به راه بیندازد.
 
به این ترتیب این سازمان سامانه‌های ایمنی را برای اظهارنامه‌های مالیاتی برخط به راه انداخت و گذرنامه‌های جدیدی را ایجاد کرد.
 
این اقدام پس از آن رخ داد که روسف نگران جاسوسی‌های آمریکا و کانادا در سازمان‌های دولتی بزریل شد. روسف افزود که این اقدام اولین گاه برای گسترش حریم خصوصی و امنیت در بخش‌های رسمی و دولتی این کشور است.
 
در همین راستا در ماه‌های اخیر رسانه‌های برزیل اسنادی را منتشر کردند که نشان می‌داد آژانس امنیت ملی آمریکا بر ارتباطات رسمی روسف و نزدیکانش جاسوسی می‌کنند.
تازه ترین ها
داده‌های
1404/11/18 - 09:34- سایرفناوری ها

داده‌های کلودفلر از افزایش محدود ترافیک اینترنت ایران طی روزهای اخیر حکایت دارد

بررسی نمودارهای رادار کلودفلر نشان می‌دهد که طی روزهای اخیر، ترافیک اینترنت ایران با افزایش نسبی همراه بوده است، اما سطح اتصال همچنان پایین‌تر از وضعیت عادی و با نوسانات قابل‌توجه ادامه دارد.

رونمایی
1404/11/18 - 09:31- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین ربات هوش مصنوعی بیومیمتیک جهان با پوست گرم و احساسات

شرکت DroidUp (ژویدی Zhuoyide) از اولین ربات هوش مصنوعی بیومیمتیک جهان رونمایی کرد که با پوست گرم و قابلیت نمایش احساسات، مرزهای تعامل انسان و ماشین را جابه‌جا می‌کند.

حمله
1404/11/18 - 09:27- جرم سایبری

حمله ادعایی هکرهای چینی به سازمان‌های نروژ

آژانس امنیت داخلی نروژ ادعا کرد که این کشور تحت تأثیر کمپین جاسوسی چینی «Salt Typhoon» قرار گرفته است.