about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

کارشناس ارشد دفاعی اسرائیل معتقدند که ارتش قوی مهم‌ترین درس جنگ اوکراین است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ ارتش رژیم صهیونیستی با همکاری صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) پادکست جدید خود را با نام «Defence Matters» ارائه کرد که در آن به تمام عناصر دفاعی، فناوری و قدرت‌هایی که آنها را به حرکت در می‌آورند می‌پردازد.

هر قسمت دارای آخرین اخبار امور نظامی، امنیت سایبری و موارد دیگر در جهان خواهد بود. کارشناسان اسرائیلی اعلام کردند که علاوه بر چالش‌های امروز، به دنبال فناوری‌هایی خواهند بود که میدان نبرد فردا را شکل می‌دهند و یک مرور کوتاه بر امور مهم دیروز خواهند داشت.

این هفته، موضوعات دفاعی بر جنگ جاری در اوکراین متمرکز و در مورد جنگ واقعی در زمین، فناوری‌های مورد استفاده، جنگ سایبری، موازنه نظامی پس از جنگ سرد، که در حال حاضر در حال آشکار شدن است، و البته زاویه اسرائیل و ارتباط این موارد با توافق هسته‌ای ایران، بحث شد. میزبان این قسمت آرون هلِر (Aron Heller) بود.

اولین مهمان این پادکست، آموس گیلاد (Amos Gilead)، افسر ارشد سابق وزارت دفاع اسرائیل و مدیر اجرایی فعلی مؤسسه سیاست و استراتژی در دانشگاه ریچمان (Reichman) بود.

گیلاد ادعا کرد :

«ما با تهدیدات راهبردی تهاجمی ایران علیه اسرائیل روبرو هستیم. هدف تهران، از بین بردن اسرائیل است و خبر خوب این است که ما قصد داریم توانایی‌های ارتش اسرائیل را ارتقا دهیم. این درس اصلی جنگ اوکراین است. اگر اوکراین قدرت واقعی داشت، روس‌ها هرگز جرأت حمله به آن را نداشتند.»

این قسمت با بخش «تغییردهنده بازی» به پایان رسید که نگاهی بر صنعت فردا و تأثیر آن بر میدان نبرد آینده دارد. آویو کاندلبائوم (Aviv Kanelbaum)، مدیر توسعه تجارت و بازاریابی بخش فضایی صنایع هوافضای اسرائیل، در مورد ردیابی ماهواره‌ای برای اهداف اطلاعاتی در زمینه جنگ روسیه و اوکراین در این قسمت بحث کرد.

شما می‌توانید از اینجا این پادکست را مشاهده کنید.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.