about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

رویکردهای گوناگون گوگل و طرح صیانت از حقوق کاربران که توسط مجلس دنبال می‎شود مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، امیر ناظمی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در نشست بررسی رویکردهای گوگل اظهار کرد: "با طرح صیانت مشکل‌هایی برای مرورگر‌ها ایجاد شده به همین دلیل این نشست در راستای تصریح و روند کار برگزار شده است تا بتوانیم روش‌ها و مراحل مناسبی را ایجاد کنیم. او تصریح کرد: دلایل مختلفی برای طرح صیانت وجود دارد، اما این دلیل نخواهد شد که خللی در حرکت مسیر ایجاد شود.

ناظمی با اشاره به لایحه‌های مختلف مجلس در این باره بیان کرد: ۴ الی ۵ لایحه دولت به مجلس ارائه کرده که در تمام این لایحه‌ها نباید جرم انگاری وجود داشته باشد. او در ادامه گفت:ما با رئیس و معاون مجلس جلسه‌ای داشتیم که در آن جلسه موافقت شد یک کار تیمی و مشترک ایجاد کنیم حتی برای نظارت بر جرایم هم قوه قضاییه به میان آمد تا بتوان کاری بدون خلاف ادامه دهیم و پیشرفتی در این باره داشته باشیم.

ناظمی تصریح کرد: در همه موقعیت‌ها امکان جاسوسی و حمله سایبری وجود دارد به همین دلیل باید با ایجاد نهاد‌های مختلف مانع این موضوع شویم و از همه مهم‌تر برای موفق شدن باید تنها روی یک موضوع متمرکز نشویم و تنوع ایجاد کنیم.

او گفت: راه حل اول این است که امکاناتی در مقیاس‌های پایین ایجاد کنیم، زیرا در مقیاس‌های بزرگ ارائه موضوعات امکان پذیر نخواهد بود.

رییس سابق سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: راه حل دوم بستگی به استفاده کاربران از مرورگر‌ها دارد؛ زیرا در صورتی که جست‌وجو توسط کاربر وجود نداشته باشد ایجاد شرایط مناسب برای مرورگر‌ها وجود نخواهد داشت.

او بیان کرد: "راه حل سوم این است که بتوانیم وارد اتحاد‌های استراتژیک شرکت‌های دیگر شویم. به طور مثال اگر ما سهام‌دار تلگرام بودیم و شراکت داشتیم می‌توانستیم شرایط بهتری را داشته باشیم. درصورت تعاملات و توافقات شرایط مارکتینگ و مرورگر‌های ما می‌تواند از شرایط بهتری برخوردار باشد".

ناظمی در پایان تاکید کرد: "ما باید به دنبال راهکار‌هایی برای حفظ حریم خصوصی‌مان باشیم و باید به داده‌ها و راهکار‌های مناسبی برای حفظ این موضوع دست یابیم تا در معرض مشکلاتی همچون حمله‌های سایبری قرار نگیریم".

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.