about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

بررسی دستاوردهای علمی توسط دارپا

سازمان دارپا در حال طراحی نوعی هوش مصنوعی است که نتایج عملی به دست آمده در سراسر دنیا را مشاهده کرده، مورد بررسی قرار می دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ سازمان دارپا قصد دارد، به منظور کمک به دانشمندان و محققان، از هوش منصوعی و یادگیری ماشینی بهره بگیرد تا آنها بتوانند روی محدودیت های جدید کار کنند.

دارپا برای دستیابی به هدف بالا پروژه ای به نام «اسک1» را راه اندازی کرد که اولین قرارداد این سازمان در برنامه ی جدید اکتشافات هوش مصنوعی به حساب می آید. هدف از این طرح، ایجاد مفاهیم تازه ی هوش مصنوعی برای تسریع عملکرد آنها است. این برنامه 18 ماه به طول می انجامد.

یکی از اهداف اسک، توسعه نوعی هوش مصنوعی است که بتواند داده های علمی را از سراسر چندین سامانه ی پیچیده -مانند تجهیزات فیزیکی، اجتماعی و بیولوژیکی- جمع آوری کند. همچنین قادر است داده های جدید و منابع اطلاعاتی آن را به صورت خودکار شناسایی کند.

علوم مختلف به معادله ها و محاسبات پیچیده ی مجموعه داده های بزرگ وابسته هستند. سامانه هوش مصنوعی پیشنهادی، می تواند فرضیه های اساسی مدل های محاسباتی موجود را به منظور استخراج داده های مفید مانند روابط، همبستگی و پارامترها، تفسیر کرده، به نمایش بگذارد. سپس این داده ها در مدل های ماشینی ادغام می شوند تا فرضیه های قوی تری ایجاد گردند.

دارپا به منظور حصول اطمینان از این که سامانه ی بالا با ظرفیت کاملی اطلاعات عملی در دسترس است، سازمان نام برده به سیستمی توجه نشان می دهد که به صورت خودکار نتایج علمی منتشر شده را بررسی و به صورت زمان واقعی روی دستگاه های شکننده اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و محیط های پیچیده نظارت می کند.

برای مثال سازمان مذکور معتقد است برای دستیابی به هدف خود به شیوه های هوش مصنوعی پیشرفته مانند پردازش زبان طبیعی، استدلال مبتنی بر دانش، یادگیری ماشینی و همکاری انسان-ماشین نیازمند است.

با وجود این که جمع آوری داده ها به صورت زمان واقعی از منابع دیجیتالی گوناگون ممکن است کاربرد نظامی داشته باشد، سازمان دارپا ادعا می کند که از دستاورد بالا تنها برای توسعه ی علوم مختلف بهره خواهد گرفت.


  1. Automating Scientific Knowledge Extraction
تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.