about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزارت ارتباطات روسیه ادعای کانال‌های تلگرام مبنی بر نشت اطلاعات کاربران را موردبررسی قرارداد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به دنبال ادعای برخی از کانال‌های تلگرام مبنی بر نشت اطلاعات کاربران اپلیکیشن «خدمات دولتی استوپ کروناویروس» و فروش آن‌ها در پلتفرم‌های آنلاین وب تاریک، وزارت ارتباطات روسیه اقدام به بررسی اطلاعات مربوط به نشت داده‌های بدون شخص کاربران کرده است. 

کارشناسان این نهاد به تاس گزارش دادند:

وزارت ارتباطات بررسی‌ها در مورد انتشار پیام‌های کانال‌های تلگرام در مورد نشت داده‌های بدون شخص از اپلیکیشن «خدمات دولتی استوپ کرونا ویروس» آغاز کرده است. خود پایگاه اپلیکیشن حاوی اطلاعات شخصی شهروندان نیست. ضمن اینکه، بررسی انتخابی کیوآر کد‌های منتشرشده، عدم کاربرد آن‌ها را نشان می‌دهد. در این خصوص تأیید صحت این داده‌ها امکان‌پذیر نیست. تأیید می‌کنیم که هیچ تهدیدی برای امنیت داده‌های شخصی وجود ندارد.

مقامات وزارت ارتباطات روسیه اعلام کردند در پست‌ها در مورد نشت داده‌های پنهان بدون شخصِ در دسترس عموم (حروف اول نام خانوادگی، نام، نام پدر، تاریخ تولد و چهار رقم آخر شناسنامه) صحبت می‌شود. باید توجه داشت که برای استفاده از کیوآر کد از طریق این داده‌ها، کارت شناسایی لازم است. 

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.