about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بررسی اجمالی DefCamp5 در بخارست رومانی

این رویداد، که سال پنجم خود را سپری می کرد، حضور گسترده هکرها، کارشناسان امنیتی، کارشناسان صنعتی، نمایندگانی از شرکت‌های مختلف از جمله بانک‌ها و شرکت ارتباطات از راه دور و همچنین دانشجویان را به دنبال داشت. شایعاتی نیز شنیده می‌شد که سازمان‌های اجرای قانون از کشورهای مختلف نیز در این کنفرانس حضور داشتند.

DefCamp همچنین میزبان بزرگترین رقابت CTF در رومانی و اروپای شرقی و مرکزی است، که تیم‌های مختلفی از اروپا با یکدیگر به رقابت پرداخته و نفرات برتر جوایز نقدی را هم به دست آوردند.

رتبه شماره یک در این مسابقه و در مدت زمان 24 ساعت، مربوط به تیم Balalaika Cr3w روسیه بود که توانست حدود 20 دقیقه قبل از پایان نبرد به برتری دست پیدا کند. رتبه دوم نیز به تیم Penthackon از رومانی اختصاص یافت که در بیشتر بخش‌های مسابقه برتر بودند، اما در پایان روس‌ها از آنها سبقت گرفتند.

آندری آوادانی (Andrei Avadanei)، سازمان دهنده اصلی این رویداد اعلام داشت که آنها تلاش کردند تا سخنرانانی را به این کنفرانس دعوت کنند که قابلیت ارائه مباحثی متعادل از نقطه نظر فنی را دارا می‌باشند.

سخنرانی‌ها تحت پوشش طیف متنوعی از موضوعات از جمله ارزیابی آسیب پذیری در سیستم های SCADA، امنیت در آندروید، تست نفوذ، اطلاعات جمع آوری شده از داده‌های منبع باز، رمزنگاری، مهندسی اجتماعی، حریم خصوصی در عصر پس از اسنودن و هک کردن سیستم‌های رایانه ای مورد بحث قرار گرفتند.

کیفیت بیشتر مذاکرات بالاتر از حد متوسط بود و جنبه‌های امنیتی جالبی نیز به نمایش در آمدند.

در واقع، DefCamp 2014 بیشتر بر روی مباحث کلی و بی دقتی کاربران در هنگام اتصال خود به اینترنت و ردیابی آنها توسط هکرها مورد بحث قرار گرفت.

تازه ترین ها
قبول
1404/04/24 - 11:34- جرم سایبری

قبول مسئولیت حمله سایبری به فروشگاه زنجیره‌ای بلک

گروه باج‌افزاری دراگون فورس اعلام کرد که در جریان حمله‌ای سایبری در ماه می، بیش از ۱۵۰ گیگابایت داده را از فروشگاه زنجیره‌ای آمریکایی بلک به سرقت برده است.

هشدار
1404/04/24 - 11:27- آسیب پذیری

هشدار آژانس امنیت سایبری آمریکا درباره باگ وینگ اف تی پی سرور

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده روز دوشنبه هشدار داد که یک آسیب‌پذیری در محصولات شرکت وینگ اف تی پی سرور به‌صورت فعال توسط مهاجمان مورد سوءاستفاده قرار گرفته است.

جریمه
1404/04/24 - 11:14- آمریکا

جریمه ۱۴.۷۵ میلیون دلاری پیمانکار فناوری اطلاعات فدرال

یک شرکت واقع در ایالت مریلند که خدمات فناوری اطلاعات به دولت آمریکا ارائه می‌دهد، با پرداخت ۱۴.۷۵ میلیون دلار جریمه برای حل و فصل اتهامات نقض قرارداد با نهادهای فدرال موافقت کرده است.