about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برخی هر چیزی را برای حمله به فضای مجازی سکو کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در گفت و گو با مجله پیوست با انتقاد از عملکرد صداوسیما در دوران وزارت خود اظهار کرد: ما با آدم‌های بی‌منطق و کینه توز در صداوسیما مواجه بودیم و هر چیزی را برای حمله به فضای مجازی سکو می کردند.
وی با اشاره به عملکرد صداوسیما در دوران کرونا تصریح کرد: حافظه کشور این طور نیست که همه چیز از یادش برود ابتدای کرونا را ببینید. می گفتند الکل نیست، یک قطره وایتکس بریزید! در آمریکا هم نیست. ماسک نیست؟ ماسک برای کرونا ضرر دارد! مردم می گفتند فلان حوزه مشکل دارد، می گفتند ندارد، شما کج می بینید. به حوزه ارتباطات که می رسیدند صبح تا شب گزارش می داد مردم از کیفیت شبکه های ارتباطی ناراضی هستند!

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: یک تعداد افرادی نهضتی را آغاز کرده بودند اما من از رسانه ها تشکر می کنم؛ هر روز یک عکس برمی داشتند از یک دانش آموز در کوه که اینجا اینترنت ندارد؛ ما 80 درصد روستاها را اینترنت بردیم، اما به من فحش دادند و گفتند برنامه 2030 را اجرا کرده است.

وی با بیان اینکه به پیام‌ها در فضای مجازی رسیدگی کردیم تصریح کرد: ما به تک تک موارد (عکس های نبودن اینترنت در روستاها رسیدگی کردیم).

آذری جهرمی تاکید کرد: شما ببینید که در هر حوزه اتفاقی افتاده آن را بر سر فضای مجازی آوار کردند، فضای مجازی اشکالات خودش را دارد، اما هر چیزی را برای حمله به فضای مجازی و وزارت ارتباطات سکو کردند.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/08/14 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

هند و رژیم صهیونیستی برای همکاری در حوزه‌های دفاعی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری توافق‌نامه امضا کردند.

راه‌اندازی
1404/08/14 - 05:50- تروریسم سایبری

راه‌اندازی شرکت جدید اسرائیلی امنیت ابری

روؤسای سابق سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، یک شرکت امنیت ابری به نام «Sweet Security» راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.