about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

 مدیر آژانس فضایی روسیه اعلام کرد برخی شرکت‌های خارجی داده‌های لازم برای هدایت موشک‌های اوکراین را جمع‌آوری می‌کنند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مدیر آژانس فضایی روسیه دمیتری روگوزین در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «روسیه 24» اعلام کرد شرکت‌های خصوصی آمریکا داده‌های تصویری و راداری را جمع‌آوری می‌کنند تا اطلاعات موردنیاز برای هدایت موشک‌ها را در اختیار اوکراین قرار دهند. 

روگوزین دراین‌باره اظهار داشت:

هم لاکهید مارتین و هم بوئینگ و سایر شرکت‌های خصوصی همچون اسپیس اکس امروز همه آن‌ها برای حل یک مسئله مشخص جمع شده‌اند- جمع‌آوری اطلاعات بصری در زمان واقعی از طریق تجهیزات راداری و نظارت عادی تا به نیروهای مسلح اوکراین امکان دهند از فضای ابری ذخیره‌سازی داده‌ها برای تعیین اهداف و هدایت موشک‌های بالستیک خود یا راه‌اندازی یک سیستم موشکی پرتاب چندگانه استفاده نمایند. 
 

منبع:

تازه ترین ها

مسدودسازی کاربران خارجی در مایکروسافت تیمز

مایکروسافت تیمز به مدیران اجازه داد تا کاربران خارجی را از طریق پورتال دیفندر مسدود کنند.

ساخت
1404/10/04 - 08:27- سایرفناوری ها

ساخت نیروگاه هسته‌ای روسیه در ماه تا سال 2036

آژانس فضایی روسیه اعلام کرد که این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۳۶ یک نیروگاه هسته‌ای در کره ماه بسازد.

تقویت
1404/10/04 - 08:06- آسیا

تقویت امنیت سایبری بحرین با مشارکت SandboxAQ

بحرین با «SandboxAQ» برای تقویت امنیت سایبری ملی و ایجاد یک چارچوب ملی جامع همکاری کرد.