about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

میزان عمر باتری یکی از مهم ترین مولفه های هر گوشی است که در زمان خریداری آنها مورد توجه قرار می گیرد. از همین رو شرکت های سازنده گوشی تلاش می کنند از باتری های قدرتمند استفاده کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آزمایشی توسط کارشناسان این سایت برای بررسی میزان عمر باتری های هر یک از گوشی های هوشمند پرچمدار صورت گرفته است و در این آزمایش گوشی های پرطرفداری مانند وان پلاس ۶، ال جی جی ۷، گالکسی ۹ پلاس، آیفون ایکس، گوگل پیکسل ۲ ایکس ال و هواوی پرو ۲۰ مورد بررسی قرار گرفته اند.

در جریان این آزمایش میزان نور تمامی گوشی ها به یک اندازه تنظیم شد و سپس گوشی های یادشده به یک شبکه وای – فای متصل شدند و آزمایش های مختلفی بر روی آنها صورت گرفت.

در جریان انجام آزمایش پخش ویدئو به مدت ۳۰ دقیقه گوشی پی ۲۰ پرو بهتر از بقیه عمل کرد و ۹۴ درصد از ظرفیت شارژ آن باقی ماند.

سپس برنامه نقشه گوگل به مدت ۳۰ دقیقه بر روی هر گوشی اجرا شد و یک ویدئوی ۳۰ دقیقه ای با دقت ۱۰۸۰ پیکسل بر روی هر گوشی اجرا شد. در این رقابت گوشی ال جی جی ۷ با ۵۲ درصد شارژ باقی مانده باتری رتبه اول را کسب کرد.

در آزمایش دیگری برای استفاده از برنامه اینستاگرام به مدت یک ساعت گوشی آیفون ایکس با باقی ماندن ۸۷ درصد شارژ باتری رتبه اول را کسب کرد.

اما در آزمایش پخش دو ساعت ویدئو از سایت یوتیوب گوشی پی ۲۰ پرو هواووی با شارژ ۵۶ درصد رتبه اول را کسب کرد و بدترین عملکرد مربوط به گوشی جی ۷ با تنها ۲۵ درصد شارژ بود.

در مجموع آزمایش های انجام شده گوشی پی ۲۰ پروی هواوی رتبه اول و گوشی وان پلاس ۶ شرکت وان پلاس رتبه دوم را به خود اختصاص داد.

رتبه سوم نیز به گوشی گالکسی اس ۹ پلاس رسید و آیفون ایکس چهارم شد.

Pixel ۲ XL گوگل و جی ۷ ال جی هم رتبه های پنجم و ششم را از آن خود کردند.

عمر باتری گوشی هواوی پی ۲۰ پرو در مجموع ۱۱ ساعت بود و وان پلاس ۶ با ۱۰ ساعت و ۴۰ دقیقه رتبه دوم را به خود اختصاص داد. این رقم در مورد گوشی گالکسی اس ۹ پلاس تنها ۱۰ ساعت بود.

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 10:57- آمریکا

انصراف کاخ سفید از لغو قوانین ایالتی هوش مصنوعی

کاخ سفید دستور اجرایی که قصد داشت قوانین ایالتی در مورد هوش مصنوعی را لغو کند، متوقف کرد.

بدافزار
1404/09/01 - 10:37- امنیت تلفن همراه

بدافزار اندروید با قابلیت ضبط پیام‌های جدید

محققان هشدار دادند که بدافزار جدید اندروید می‌تواند پیام‌های خصوصی را ضبط کند.

تحریم
1404/09/01 - 10:31- آمریکا

تحریم شرکت‌های سایبری روسی توسط آمریکا، بریتانیا و استرالیا

ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا شرکت‌های سایبری روسی را به اتهام ارتباط با باج‌افزار تحریم کردند.