about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

برای اولین بار «سایبرنتیک پزشکی» در کشور

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دکتر «سید حبیب‌الله کواری» پیشنهاددهنده تأسیس این رشته در ایران با اعلام این خبر افزود: با تأسیس رشته «سایبرنتیک پزشکی» در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های کشور، جمهوری اسلامی ایران، بعد از کشورهای آمریکا، انگلستان و فنلاند چهارمین کشور جهان است که این رشته در آن راه‌اندازی شده است.

وی اظهار داشت: رشته «سایبرنتیک پزشکی» رشته بسیار استراتژیک است که اواخر سال ۹۴ پس از تدوین، به وزارت بهداشت ارائه شد و با تصویب شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در اسفندماه، توسط دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارتخانه به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد

کواری افزود: فارغ‌التحصیلان و متخصصان این رشته می‌توانند نسبت به طراحی و ساخت نرم‌افزارها و تجهیزات پیشرفته و مدرن پزشکی همچون آندوسکوپی، MRI، FMRI، اتو آنالیزورها، لیزرها، روبات‌های جراح و تجهیزات کمک توان‌بخشی هوشمند برای مددجویان اقدام کنند.

به گفته این متخصص مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی که دارای PostDoc رشته سایبرنتیک پزشکی از کشور فنلاند است، اگر این رشته و کاربرد آن برای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به‌خوبی تبیین شود، می‌تواند هم‌ردیف رشته نانوتکنولوژی، به تولید محصولات و تجهیزات فوق پیشرفته و بسیار ارزشمند جهت فعالیت‌های پزشکی و توان‌بخشی منجر شود.

وی تأکید کرد: از طریق رشته «سایبرنتیک پزشکی» و باهمت فارغ‌التحصیلان این رشته که در آینده، طراحی و ساخت تجهیزات پیشرفته پزشکی و توان‌بخشی در داخل کشور را به عهده خواهند داشت، کشور بی‌نیاز  از واردات این تجهیزات شده و در پی آن، از خروج هزاران دلار ارز از کشور نیز جلوگیری خواهد شد.

استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی با اشاره به اینکه اولین دوره تحصیلی این رشته در ایران با انجام مقدمات مربوط به انتخاب دانشجو، می‌تواند از بهمن‌ماه سال جاری آغاز شود، گفت: دانشگاه‌ها برای برگزاری اولین دوره تحصیلی این رشته می‌توانند از میان داوطلبان دارای کارشناسی رشته‌های فنی و مهندسی و همچنین فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی و توان‌بخشی دانشجو بگیرند.

کواری تأکید کرد: داوطلبان با مدرک کارشناسی رشته‌های فنی و مهندسی در طول تحصیل، با مباحث موردنیاز در علوم پزشکی و دانشجویان با مدرک کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی و توان‌بخشی با مباحث موردنیاز مهندسی آشنا می‌شوند تا درنهایت به زبان مشترکی برای تبدیل دانش به فناوری و تولید محصولات موردنیاز جامعه برسند.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.