about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

بدافزار قدرتمند قلی!

محققان امنیتی حمله های مختلف فیشینگ را شناسایی کردند که از طریق ایمیل گسترش می یابند. در این ایمیل ها فایل های مخرب اکسل وجود دارد که وقتی باز شود، کد Visual Basic for Applications آن اجرا شده و سیستم کاربر را آلوده می کند.

این بدافزار تنها توسط یک آنتی ویروس شناخته شد! به دلیل ویژگی های خاص آن، محققان امنیتی اعلام کرده اند که افراد خبره ای در توسعه آن نقش داشته اند.

بدافزار Gholee از طریق ایمیل و فایل وصله شده در آن، گسترش می یابد. این ایمیل با نام Operation Protective Edge.xlsb فرستاده می شود. هنگامی که فایل باز شد، پیامی نمایش داده می شود و کاربر را ترغیب می کند تا محتوای Macro را فعال کند.پس از آن، کاربر کاراکترهای مختلفی را می بیند.

این فایل در 10 اگوست 2014 به Virus Total آپلود شد، اما هیچ یک از 52 آنتی ویروس نتوانستند آن را شناسایی کنند. 9 روز بعد دوباره اپلود شد و تنها آنتی ویروس Kaspersky آن را با نام Trojan-Dropper.MSExcel.Agent.ce شناسایی کرد.

به منظور گریز از تشخیص آنتی ویروس ها، Gholee از کاراکترهای اسکی استفاده کرده است. فایل در قالب NTUSER.data.{GUIDE}.dll ذخیره می شود و در آن از تابع ShellExecte استفاده شده است تا توسط cmd.exe/C و Rundll32 اجرا شود. این روش باعث می شود تا پروسس های Gholee مخفی بماند.

Golee با سروری در کویت با IP 83.170.33.60 ارتباط برقرار می کند که صاحب آن شرکت آلمانی iABG Mbh است. این شرکت سرویس های ارتباطی ماهواره ای را عرضه می کند.

بدافزار از پورت SSL استفاده می کند که از اعتبارنامه دیجیتالی استفاده می کند که اعتبارش در سال 2010 تمام شده است. این اعتبارنامه برای شرکت امنیتی Core Security صادر شده بود.

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.