about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

بدافزار اندرویدی در لباس بازی مهیج

یک بازی برای گوشی های هوشمند طراحی شده که خود بدافزاری مخرب است و متأسفانه به دفعات مکرر دانلود شده است.



به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ بدافزاری جدید در فروشگاه اینترنتی گوگل (Google Play Store) کشف شده است که خود را در قالب بازی معرفی می کند و موجب می شود هیچ‌کس به آن بدبین نشود.
متأسفانه تعداد گزارش های دریافتی، از وجود بدافزار در فروشگاه گوگل بسیار زیاد شده است. به نظر می رسد که مسئولان شرکت گوگل باید به فکر چاره اندیشی در این باره باشند.
محققان امنیت فناوری اطلاعات که در یک شرکت روسی فعالت می کنند، اظهار کردند که تعدادی از بازی ها در فروشگاه اینترنتی گوگل خود بدافزار هایی هستند که در قالب بازی کاربران را فریب می دهن. این بدافزار ها حملات فیشینگ را طرح ریزی می کند.
بدافزار «Android.RemoteCode.127» در قالب 27 بازی مختلف در اختیار کاربران قرار گرفت و نکته مهم اینجا است که این بازی ها هرکدام بیش از 4,500,000 دفعه دانلود شده است.
بدافزار مذکور با اجرا کردن ماژول های اضافه علاوه بر حملات فیشینگ، تلفن همراه شخص را نیز تحت تأثیر قرار می دهند و اطلاعاتی چون گذرواژه ایمیل، گذرواژه حساب های کاربری مختلف و اطلاعات حساب های بانکی افراد را سرقت می کند.

عملکرد ضعیف گوگل
متأسفانه گوگل بسیاری از برنامه های آلوده را فروشگاه خود حذف نمی کند و هنوز هم دلیل آن به طور حتم مشخص نیست.
به عنوان مثال در زمان انتشار این خبر محققان امنیت سایبری گوگل از آلوده بودن برخی برنامه ها مطلع می شوند یا فهرستی از برنامه های آلوده این فروشگاه در سال گذشته منتشر شد، اما شاهد این واقعیت هستیم که بخش اعظم برنامه های آلوده از این فروشگاه حذف نشده اند.
در عکس زیر فهرستی از برنامه های آلوده به بدافزار را مشاهده می نماید که به همه کاربران اندروید توصیه میشود در صورت عدم حذف شدن آنها از فروشگاه گوگل با حفظ هوشیاری از نصب آنها خودداری نمایید.
 

Paragraphs
بدافزار
بدافزار اندرویدی در لباس بازی مهیج


یکی از رایج ترین سیستم عامل ها برای گوشی های هوشمند اندروید است و در این سیستم عامل آسیب پذیری های گسترده ای وجود دارد که موجب می شود بسیاری از جرائم سایبری در این حوزه به وقوع بپیوندند.
از این رو اخبار متعددی در زمینه هک و نفوذ اندروید به گوش می رسد که خوشایند نیست و از همه بدتر فروشگاه اینترنتی گوگل بستری مناسب برای انتشار این بدافزار ها فراهم آورده است که باید از طرف متولیان این فروشگاه چاره اندیشی شود.
 

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.